• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bezoek Nintendo tijdens FACTS


    06-10-2016

    De finalisten van de Cosplay-wedstrijd zijn te vinden in een album op www.facebook.com/Nintendo3DS.

    In het najaar komen de fans van fantasy en anime opnieuw samen in Gent op de beurs FACTS, de herberg waar alles draait rond sci-fi, comics, anime en cosplay. En ook Nintendo is weer van de partij met tal van animaties, competities en uiteraard gaming!

    Pokémon –beleving

    Nintendo zorgt voor een algemene Pokémon-beleving en stoomt je met een aantal leuke animaties klaar voor de komst van Pokémon Sun & Pokémon Moon op 23 november! Trek je mooiste outfit aan want je kan op de foto in een decor van deze langverwachte nieuwe titels. Deel zeker je foto zodat je je vrienden en familie warm kan maken voor jouw favoriete Pokémon-game. Ben je een fan en in het bezit van Pokémon X en Pokémon Y, of Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, kom dan je unieke code ophalen voor het verkrijgen van de mythische Pokémon Volcanion*. Dit is een persoonlijke code en er kan slechts 1 per persoon worden verdeeld.

    Volcanion_official_RGB_72dpi.jpg

    Ook kun je een gratis demo van de langverwachte game Pokémon Sun en Pokémon Moon voor Nintendo 3DS uitproberen op onze stand en met andere fans ervaringen uitwisselen.

    Kom je in Pokémon Cosplay?

    Dan heeft Nintendo nog een extra uitdaging voor jou. Neem een foto in de fotobooth en misschien ben jij één van de finalisten van wie de foto in het fotoalbum op de pagina www.facebook.com/Nintendo3DS wordt geplaatst. Deel jouw foto en vraag je vrienden en familie om jouw foto te liken. De foto met de meeste likes wint namelijk een New Nintendo 3DS XL Solgaleo and Lunala Limited Edition met het spel Pokémon Sun of Pokémon Moon. Share en like!

    pdf icon Wedstrijdvoorwaarden (PDF, 88 kB)

    Pokkén Tournament – competitie: zaterdag en zondag van 14u00 – 16u00

    Voor de Wii U-vechthelden onder jullie wordt een Pokkén Tournament-competitie georganiseerd. Schrijf je in aan de stand voor deze competitie die plaatsvindt van 14u00 – 16u00.

    Vergeet je niet te kwalificeren op de stand want je maakt kans om amiibo en mooie goodiepakketten te winnen.

    Cosplay – Workshop: zaterdag en zondag van 11u00 – 13u00

    Hou je toch meer van creativiteit en wil je graag iets meer leren over cosplay, schrijf je dan in voor een Pokémon cosplay-workshop ** op onze stand in samenwerking met Cosplay-Cloud.

    * Zolang de voorraad strekt.

    ** Plaatsen zijn beperkt.