• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het beste Splatoon-team van Europa kan het nieuwe systeem van Nintendo met de codenaam NX winnen


    07-09-2016

    7 september 2016 – Verfrollers in de aanslag! Splatoon-spelers in heel Europa kunnen het tegen elkaar opnemen in het eerste ESL Go4Splatoon-toernooi* dat komende zondag om 16:00 uur begint. Het toernooi wordt ondersteund door ESL, het grootste esportsbedrijf ter wereld. Het seizoen met zes maanden vol toernooien wordt in 2017 afgerond met een grote finale, waar het winnende team van elke maand zal strijden om Nintendo’s volgende systeem met de codenaam NX.

    De eerste wekelijkse cup vindt komende zondagmiddag plaats. De winnaars van de cup ontvangen elk een officieel Splatoon-kledingstuk, gesigneerd door de ontwikkelaars van Splatoon. De beste teams van elk wekelijks toernooi verdienen Go4Splatoon-klassementspunten. Elke kalendermaand zullen de acht teams met de meeste klassementspunten de volgende maand doorgaan naar de maandelijkse Europese finale. De beste teams van september gaan naar de maandelijkse cup die midden oktober plaatsvindt.

    Naarmate het seizoen vordert, wordt de inzet hoger, want de winnaars van elke maandelijkse cup gaan door naar de grote finale in 2017. Deze ultieme spetterstrijd zal uiteindelijk laten zien wie het beste Splatoon-team van Europa is. Elke speler van dit team ontvangt Nintendo’s volgende videogamesysteem met de codenaam NX.

    Teams die hun vaardigheden op de proef willen stellen, kunnen zich inschrijven voor het eerste toernooi op de ESL Go4Splatoon-website. Hier vind je ook meer informatie over de toernooien en de regels en voorwaarden.

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

    Meer informatie:

    Splatoon op Facebook: https://www.facebook.com/SplatoonNL

    ESL-website http://play.eslgaming.com/splatoon/europe/

    Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

    Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope