Kom je ook naar GameForce?


19-09-2016

De winnaars van de #PokémonCatch tijdens GameForce zijn:

De winnares van een Nintendo 3DS met de game #PokemonSunMoon is Karina Muridian.

Winnaars van een Pokémon-goodiebag zijn: Thomas Van Roost, Tine de Cort, Daphne Francis, Marleen Vanwesenbeeck en Matthew Aelbrecht.

-> Stuur ons een persoonlijk bericht via Facebook,Twitter of Instagram met je adres om de prijs te kunnen ontvangen.

*************************************************************************************************************************************

Zoals vele gaming-fans sta jij vast ook weer te trappelen om naar GameForce te komen. Ben je helemaal in de ban van Pokémon, dan ben je op de Pokémon Booth* op de juiste plek.

Nintendo zorgt voor een algemene Pokémon-beleving en stoomt je met een aantal leuke animaties klaar voor de komst van Pokémon Sun & Pokémon Moon op 23 november! Trek je mooiste outfit aan want je kan op de foto in een decor van deze langverwachte nieuwe titels. Deel zeker je foto zodat je je vrienden en familie warm kan maken voor jouw favoriete Pokémon-game.

Ben je in het bezit van Pokémon X en Pokémon Y, of Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire, kom dan je unieke code ophalen voor het verkrijgen van de mythische Pokémon Volcanion**. Dit is een persoonlijke code en er kan slechts 1 per persoon worden verdeeld.

Kun je niet stilzitten, ga dan samen met je vrienden op zoek naar Pokémon tijdens GameForce! Zoek de verschillende Pokémon, neem een foto van jezelf met minstens 3 verschillende Pokémon (3 verschillende foto’s of een fotocollage van minstens 3 foto’s) en deel deze met ons via de Sociale Media (Instagram, Twitter of de Facebook eventpagina)*** met gebruik van de hashtags #PokemonCatch en #Nintendo om kans te maken op een New Nintendo 3DS XL met het spel Pokémon Sun of Pokémon Moon. Lees hier de volledige wedstrijdvoorwaarden. (PDF, 143 kB)

Voor wie zin heeft het tegen andere spelers op te nemen, zijn er ook competities gepland met Splatoon en Super Smash Bros. for Wii U waarbij je kans maakt om amiibo te winnen. Heb je interesse om je verf skills of vechttechnieken te tonen, vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen op de site van GameForce voor de timings: www.gameforce.be.

Voor meer informatie over het event, ga snel naar http://gameforce.be/

* Er zijn geen Pokémon games speelbaar.

** Zolang de voorraad strekt.

*** Zorg dat je profiel niet privé staat ingesteld.