• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en Nintendo eShop: Sonic Boom: Fire & Ice


    30-09-2016

    Beheers de elementen en sprint door een spannend avontuur in Sonic Boom: Fire & Ice, een razendsnelle platformgame boordevol actie die nu verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga op pad met Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Sticks om het op te nemen tegen Dr. Eggman en de gloednieuwe superschurk D-Fekt!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sonic zit in de nesten. De halsstarrige Dr. Eggman heeft een krachtig element met de naam Ragnium ontdekt en hij gebruikt het om een leger razendsnelle robots te bouwen die de blauwe egel moeiteloos kunnen inhalen! Het afval van de Ragnium-mijnen stuurt Dr. Eggman naar nabij gelegen eilanden, waardoor complete gebieden worden bedekt met vuur en ijs. Wanneer Dr. Eggmans mijnrobot D-Fekt op hol slaat, moeten Sonic en zijn vrienden ingrijpen om de wereld te redden.

    Gebruik de kracht van vuur en ijs om Sonic en zijn vrienden door een gloednieuwe wereld vol gevaren, wonderen en - uiteraard - loopings te loodsen. Laat je verrassen door de verschillende soorten gameplay, waaronder traditionele 2D-platformactie en nieuwe interpretaties van de klassieke Super Stages. Ga op verkenning onder water en schiet de vijand aan barrels in verschillende shoot-‘em-up-scenario's!

    CI_3DS_SonicBoomFireAndIce_Heroes.jpg

    Je kunt tijdens het spelen van personage wisselen en gebruikmaken van de unieke vaardigheden van iedere held. Sonic kan de hulp inroepen van een teamgenoot om het in eindbaasgevechten op te nemen tegen torenhoge tegenstanders die beide schermen in beslag nemen! Wissel tussen personages, gebruik verschillende eigenschappen en klim omhoog om deze monsterlijke vijanden op hun zwakke plekken te raken.

    CI7_3DS_SonicBoomFireAndIce_Botracing.jpg

    In de Bot Racing mode race je door supersnelle parkoersen om als eerste over de finish te gaan. Strijd via draadloze communicatie tegen vrienden in even snelle als spannende races voor twee tot vier spelers. Lees nog veel meer over deze supercoole actie-platformer op de officiële Sonic Boom: Fire & Ice-spelpagina!

    Sonic Boom: Fire & Ice is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop van Nintendo 3DS-systemen.