• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – Metroid Prime: Federation Force


    02-09-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Voeg je bij de meest geduchte krijgsmacht die ooit op de been is gebracht en bescherm het heelal koste wat kost in Metroid Prime: Federation Force, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vecht zij aan zij met mariniers uit de buurt of op het internet* in coöpmissies voor maximaal vier spelers in een gloednieuwe first-person shooter die zich afspeelt in het Metroid-universum.

    CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_Mechs.jpg

    In dit sciencefiction-avontuur maak je deel uit van de Federation Force: een groep mariniers die is uitgerust met speciale gevechtspantsers die Mechs worden genoemd. In opdracht van de Galactic Federation ga je de strijd aan met ruimtepiraten die het heelal teisteren om zo de vrede en veiligheid tussen de sterren te waarborgen. Kom meer te weten over de verhaallijn, lees hoe je je Mech een likje verf kunt geven met amiibo en bekijk de volledige Mission Briefing op onze officiële spelpagina voor Metroid Prime: Federation Force.

    CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_04.jpg

    Alleen of met mariniers die je online of via Local Play* hebt ontmoet, is het je missie om de planeten in het afgelegen Bermuda-stelsel schoon te vegen. Onderzoek merkwaardige gebeurtenissen in doelgerichte missies voor maximaal vier spelers. Verken levensgevaarlijke werelden, infiltreer forten waar het wemelt van de vijanden, los puzzels op en bind de strijd aan met bloeddorstige aliens. Ondertussen moet je de snode plannen van de kwaadaardige ruimtepiraten zien te verijdelen. Maak je Mech sterker met krachtige MOD's en verdeel speciale AUX-ammo onder je teamgenoten om je aanvallen sterker te maken.

    Heb je even geen zin om het heelal te redden? Hijs jezelf dan in je Mech en speel een paar rondjes Metroid Prime: Blast Ball. Dat is een futuristische sport die de onophoudelijke pret van voetbal combineert met gemechaniseerde chaos en talloze power-ups! Beleef explosieve actie in multiplayerwedstrijden van drie tegen drie. Vorm online* of via Local Play een team of speel in je eentje tegen de computer. Je kunt de slag alvast te pakken krijgen in een gratis versie van Metroid Prime: Blast Ball*, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop.

    Eén voor allen en allen voor één! Metroid Prime: Federation Force is nu exclusief verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.