• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De wereld van de Squid Sisters: hoofdstuk 1


    28-04-2017

    Onlangs hebben we een geheim rapport ontvangen van een van onze onderzoekers over het reilen en zeilen van de Squid Sisters. We zijn inmiddels meer te weten gekomen!

    Wil je je geheugen opfrissen? Lees dan de inleiding.

    Hoofdstuk 1

    Tijdens het laatste Splatfest stonden de Squid Sisters op het toppunt van hun roem. Callie en Marie werden in één klap de grootste sterren van Inkopolis. Dankzij hun immense populariteit waren ze dag en nacht in touw.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter1_01.jpg

    Callie en Marie woonden nog steeds in het appartement dat ze hadden gehuurd toen ze naar Inkopolis verhuisden. Het was logisch dat ze samen gingen wonen om gezamenlijk aan het leven in de grote stad te wennen. Bovendien waren de twee meiden al sinds hun jeugd onafscheidelijk. Zelfs toen het geld binnen begon te stromen en ze Inkopolis als hun broekzak kenden, besloten ze om samen te blijven wonen.

    Marie en Callie waren altijd samen, zowel om te werken als in hun vrije tijd. Nadat ze hun eerste solohits hadden uitgebracht, begonnen de twee echter steeds meer hun eigen weg te volgen. Callie gaf steeds vaker gastoptredens in tv-shows. De opnames gingen vaak door tot diep in de nacht en op veel dagen sliep ze niet eens meer thuis.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter1_02.jpg

    Marie kreeg veel lof voor haar nummer Tide Goes Out en werd een graag geziene gast in muziekprogramma's. Daarnaast gaf ze regelmatig soloconcerten. Tot dan toe waren de twee popidolen nooit van elkaars zijde geweken. Nu zagen ze elkaar echter niet meer zo vaak, zelfs niet op hun vrije dagen.

    Dag na dag groeiden de twee steeds verder uit elkaar...


    Daar eindigt het hoofdstuk... Hopelijk stuurt onze onderzoeker binnenkort nieuw materiaal!

    Ben je benieuwd hoe dit verder gaat? Lees nu hoofdstuk 2 van het verhaal!

    Splatoon 2 komt op 21 juli uit voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op onze officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.