• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: Mikey kan je uitrusting aanpassen in Splatoon 2


    19-04-2017

    Zodra Splatoon 2 deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, kun je kennismaken met gloednieuwe uitrusting en effecten. Zo te zien heeft de mode in de Inkling-wereld niet stilgestaan de afgelopen twee jaar!

    CI_NSwitch_Splatoon2_Gear_01.jpg

    Dus... Uitrusting. Er zijn drie soorten uitrusting: hoofdbedekking, kleding en schoenen. Onze bevindingen wijzen erop dat de uitrusting die je in de winkels op het Inkopolisplein vindt, de mode op de voet volgt.

    CI_NSwitch_Splatoon2_Gear_02.jpg

    Ieder stuk uitrusting heeft speciale effecten waarmee je tijdens het vechten je voordeel kunt doen. Als je een stuk uitrusting regelmatig gebruikt, dan krijgt het steeds meer effecten. Ons onderzoek heeft ook uitgewezen dat de effecten van uitrusting in de afgelopen twee jaar zijn geëvolueerd. Zo kun je naast de vertrouwde effecten ook een aantal nieuwe ontdekken.

    CI_NSwitch_Splatoon2_Murch_01.jpg

    Je kunt je uitrusting zelfs laten aanpassen en deze jongeman helpt je daar graag een handje bij. We hebben hem zien rondstruinen en zijn erachter gekomen dat hij Mikey heet. (Engelstalige Inklings noemen hem Murch.) Blijkbaar beschouwt hij Spyke als een rolmodel. Ze werken weliswaar in dezelfde branche, maar niet voor dezelfde firma.

    Mikey is bijzonder handig. Hij kan de effecten die uitrusting in de loop der tijd heeft verzameld, ongedaan maken, zodat je uitrusting in de oorspronkelijke staat wordt hersteld. Het lijkt er echter op dat effecten die je niet langer aan je uitrusting hebt toegewezen, gewoon terug krijgt. Briljant!

    CI_NSwitch_Splatoon2_Murch_04.jpg

    Zodra je er genoeg hebt verzameld, kun je een effect toewijzen aan een leeg vakje. Als je Mikey regelmatig om hulp vraagt, kun je verschillende effecten met elkaar combineren! Dat klinkt verdraaid interessant. Misschien heeft deze knaap zelfs meer talent dan Spyke!

    Hebben jullie al zin om met de nieuwe uitrusting in Splatoon 2 aan de slag te gaan? Wij in ieder geval wel! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op de Facebook-pagina voor Splatoon, waar we onze bevindingen regelmatig publiceren.

    Ga knallen met kleuren!