• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Aan de slag met onze ARMS-instructies


    02-08-2017

    Perfectioneer je vechtkunsten in ARMS, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Als je deze unieke multiplayervechtgame, waarin spelers elkaar te lijf gaan met uitrekbare, gewapende armen, nog niet eerder hebt gespeeld, dan helpen we je graag op weg. Met onze ARMS-instructies leer je de basis, en ontvang je een aantal tips waarmee het eenvoudiger wordt om je een weg naar de top te knokken!

    Laten we eerst eens naar deze video kijken om in de stemming te komen!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Houd de Joy-Con rechtop!

    Het leren kennen van je rekbare nieuwe armen is doodeenvoudig! Als je beide Joy-Con rechtop houdt, kun je je vechter laten bewegen door de Joy-Con te kantelen in de richting waarin je wilt lopen. Voeg daar wat sprongen en sprints aan toe om je tegenstander het leven zuur te maken!

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_ControlScheme_ThumbsUp_nlNL.jpg

    Als je klaar bent om toe te slaan, steek je je hand naar voren om te stoten, zodat je vuist op je tegenstander af vliegt! Je kunt de Joy-Con na een stoot zelfs draaien om de arm van je personage een curve te geven. Dat is nou een krachtige hoek!

    Leer hoe je moet blokkeren en wanneer je je tegenstander moet vastgrijpen

    Als je de ene na de andere stoot voor je kiezen krijgt, kun je de Joy-Con naar je toe kantelen om te blokkeren. Doe dat niet te lang, want in deze positie kun je makkelijk worden vastgegrepen! Ontwijk de grijpbeweging van je tegenstander of weer hem af door met één arm een stoot uit te delen.

    Als de ARMS van je tegenstander zijn uitgeschakeld of verwikkeld in een aanval, heb je de mogelijkheid om je opponent vast te grijpen. Strek beide armen op hetzelfde moment uit om je tegenstander vast te pakken, sleep hem naar je toe en geef hem een flinke oplawaai!

    Probeer eens een andere besturingsmethode!

    Je kunt ARMS ook op andere manieren spelen dan met de Joy-Con rechtop. Bekijk de verschillende besturingsmogelijkheden en kies er een waarmee je goed uit de voeten kunt. Of je nu kiest voor de handheldstijl, de Joy-Con-houder, de Nintendo Switch-Pro-controller (wordt apart verkocht) of een enkele Joy-Con die je horizontaal vasthoudt, met de linkerstick kun je je stoten een curve geven.

    Weet wat je te wachten staat!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Deze kleurrijke bende heeft meer te bieden dan flexibele armen. Wist je dat Master Mummy zichzelf geneest als hij verdedigt? Of dat Twintelle de stoten van haar tegenstanders kan vertragen? Elk personage beschikt over een uniek talent, dat hem of haar tot een geduchte tegenstander maakt. Neem dus de tijd om ze allemaal te leren kennen op de officiële ARMS-site.

    Tip: de grotere vechters kunnen enkele rake klappen incasseren, zonder ook maar een spier te vertrekken. Kies dus een van de forsere vechters als je geen duimbreed wilt toegeven!

    Kies de juiste ARMS!

    Die vuisten zijn er niet alleen voor de show! We geven het woord aan Armadeus, presentator van de ARMS-sportbond, die je wat bruikbare tips kan geven over de juiste ARMS voor een gevecht.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Dank je, Armadeus! Bekijk de aanbevolen ARMS voor nieuwe spelers maar eens, of ga naar de officiële ARMS-site, waar alle beschikbare ARMS worden getoond!

    Heb je een favoriete vechter, maar ben je niet tevreden over zijn of haar ARMS? Gebruik dan wat van je prijzengeld om je geluk te beproeven met ARMS-plaza, en speel ARMS vrij voor je vechters!

    Laad je stoten op!

    Zoals Amadeus net al zei, kun je de speciale eigenschappen van je ARMS activeren door je stoten op te laden. Houd hiervoor simpelweg de knop ingedrukt bij het springen, rennen of verdedigen.

    Ontketen een combo!

    Vind je het moeilijk om je tegenstanders te raken? Maak je geen zorgen! Met elke vuist die je naar je tegenstander slingert, loopt de combometer verder op. Druk op de ZL- of ZR-knop als de meter volledig is gevuld om je tegenstander te bewerken met een wervelwind aan vuisten! Bovendien blokkeer je de uithalen van je tegenstander onmiddellijk met een combo!

    CI_NSwitch_Arms_Rush.jpg

    Als je het lijdend voorwerp bent van een comboaanval, moet je je proberen te verdedigen om de schade tot een minimum te beperken, of de aanval ontwijken totdat die weer is afgelopen! Durf je wel een risico te nemen? Probeer de combo dan vroegtijdig te stoppen met een stoot of door je tegenstander vast te grijpen!

    Oefening baart kust!

    Heb je meer oefening nodig? In de trainingsstand leer je de basis kennen, en kun je een aantal van de geavanceerde moves uitproberen. Of beproef je vaardigheden in de ARMS-test om te zien hoe je het ervan afbrengt met een willekeurige verzameling ARMS.

    Wat vond je ervan? Denk je dat je de strijd aankunt? Vervolg je training op de officiële ARMS-site en lees meer tips op de pagina Spelen doe je zo!

    ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn ook beschikbaar.