• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De vermaarde Layton-serie keert terug naar de Nintendo 3DS met LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot, dat op 6 oktober uitkomt


    17-08-2017

    Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot, vanaf 6 oktober 2017 verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit nieuwe avontuur is ontwikkeld door LEVEL-5 Inc. en wordt in Europa door Nintendo gedistribueerd. Het verschijnt op de tiende verjaardag van de serie populaire mysterie-puzzelspellen, waarvan er tot op heden ruim 8,7 miljoen zijn verkocht in Europa.

    H2x1_3DS_LaytonsMysteryJourneyKatrielleAndTheMillionairesConspiracy_Alt01_nlNL.jpg

    Dit avontuur voor de Nintendo 3DS bevat meer puzzels dan elke andere game die tot nu toe in de Layton-serie is uitgebracht. Daarnaast wordt er vanaf de dag van de release een jaar lang dagelijks een bonuspuzzel uitgebracht.* Tel daarbij de extra minigames op, en puzzelfans hebben heel wat om hun tanden in te zetten terwijl ze de charmante, rijk gedetailleerde wereld verkennen van LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot.

    Het verhaal begint dit keer op het moment dat Katrielle haar Layton Detective Agency opricht op Chancer Lane, vastberaden om haar kunnen te bewijzen en hopend dat de belangstelling voor haar bureau leidt tot aanwijzingen over haar vermiste vader. Op haar trouwe fiets verplaatst Katrielle zich door Londen, waar ze de ene na de andere onwaarschijnlijke zaak oplost. Zo raakt ze verstrikt in een raadselachtig avontuur dat uiteindelijk leidt tot de ontdekking van een samenzwering van miljionairs. Gelukkig staat Katrielle er niet alleen voor – Ernest Greeves, een jonge student van Gressenheller werkt als assistent bij haar bureau, en het team wordt al snel een trio wanneer Sherl, een pratende hond, zich aandient als eerste klant van Katrielle, en later haar trouwe maatje wordt.

    LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot is net als eerdere delen weer heel makkelijk via het touchscreen te besturen, en daardoor weer toegankelijk voor elke speler. De game is geschikt voor elk Nintendo 3DS-systeem, inclusief de onlangs verschenen New Nintendo 2DS XL. Zowel trouwe Layton-fans als nieuwkomers raken al snel helemaal opgeslokt door het raadselachtige avontuur. Samen met Katrielle moeten ze naar aanwijzingen speuren, puzzels kraken en uiteindelijk de waarheid achter alle mysteries achterhalen. Modebewuste spelers kunnen ook het bureau opnieuw inrichten en Katrielle in verschillende outfits hullen om haar uiterlijk op de actuele zaak af te stemmen.

    Maak kennis met een nieuwe heldin en nieuw tijdperk voor de Layton-serie, met de meeste puzzels ooit in een Layton-game, kleurrijke personages, tal van hilarische dialogen en een intrigerende nieuwe verhaallijn! Zullen Katrielle en haar vrienden erin slagen haar vermiste vader te vinden?

    Ontdek zelf de waarheid in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot, vanaf 6 oktober verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Meer informatie:

    Officiële website van LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot http://laytonseries.com

    LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot op Twitter https://twitter.com/LaytonSeries

    LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot op Facebook https://www.facebook.com/LaytonSeries/

    LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot op Instagram https://www.instagram.com/laytonseries/

    Nintendo Nederland op Twitter: https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube: http://www.youtube.com/NintendoNederland

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.