• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nieuwe ARMS-vechter Lola Pop aangekondigd!


  23-08-2017

  Maak je borst maar nat, vechtfanaten! We hebben nieuws over ARMS voor jullie!

  Maak kennis met Lola Pop

  Abonneer je op op
  YouTube

  Er doet een nieuwe vechter mee aan het ARMS-toernooi: Lola Pop.

  Deze mierzoete clown beschikt over diverse trucs waarmee ze haar tegenstanders op het verkeerde been kan zetten. Zo kan ze bijvoorbeeld haar lichaam opblazen wanneer ze aanvallen blokkeert. Deze techniek stelt haar in staat om klappen af te weren terwijl ze springt. Ook kan ze voor- en achterwaarts bewegen tijdens het blokkeren.

  Er komt binnenkort een gratis* update uit waarmee je toegang krijgt tot Lola Pop, haar drie kenmerkende ARMS en een nieuw level.

   

  De ARMS Global Testpunch is er dit weekend weer!

  H2x1_NSwitch_Arms_Globaltestpunch_2508-2708_DE-FR-ES-NL-IT-ZA.jpg

  Het is tijd voor een nieuwe ARMS Global Testpunch!

  De nieuwe Testpunch gaat op 25 augustus om 17:00 uur van start. Je kunt gratis* en voor niks rake klappen uitdelen zo veel je maar wilt, tot de Testpunch op 27 augustus om 22:00 uur is afgelopen!

  Om mee te doen hoef je alleen de gratis* ARMS Global Testpunch-demosoftware te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of via de spelpagina van ARMS.**

  ARMS-toernooi

  Dit weekend wordt er op gamescom in het Duitse Keulen ook een ARMS-toernooi gehouden. Wie veegt de vloer aan met zijn tegenstanders? Ga op zaterdag 26 augustus om 17:00 uur naar onze gamescom 2017-website, waar het toernooi als livestream te zien is!

  Kun jij niet wachten tot Lola Pop de ring betreedt? Heb je nu al zin in de ARMS Global Testpunch? Bekijk de ARMS-website voor meer informatie over de game. Via onze Facebook-pagina voor ARMS en onze Twitter-account houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

  ARMS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn ook beschikbaar.

  *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

  ** Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.