• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Tetsuya Takahashi van Monolith Soft vertelt ons meer over de komende updates voor Xenoblade Chronicles 2


    13-12-2017

    Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste update van de uitbreidingspas voor Xenoblade Chronicles 2, nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, spits dan je oren! Tetsuya Takahashi, Executive Director van Monolith Soft heeft vertelt ons meer over de komende updates van de game.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Hier is meneer Takahashi:

    Gegroet Xenoblade Chronicles 2-fans! Ik ben Director Takahashi van Monolith Soft. Vandaag leg ik meer uit over de updates in versie 1.1.1 die op vrijdag 22 december worden uitgebracht.

    Er zijn wat problemen verholpen, en daarbovenop brengen je wat updates:

    • Er komt een makkelijke stand voor de minigame Tiger! Tiger!
    • Als je de X-knop indrukt zal het 'Skip Travel'-scherm openen met een kaart van je huidige locatie. We hopen dat het hierdoor makkelijker wordt om Skip Travel-punten en Salvage Points op de kaart te herkennen.
    • Als je op de L-stick drukt, zal de minimap over het hele beeld verschijnen. Hierdoor krijg je een beter overzicht van je omgeving en wordt het makkelijker om de locatie van missies te bekijken.

    We zullen het gebruiksgemak van de minimap verder verbeteren zodra we meer missies en extra elementen voor de tweede playthrough introduceren in 2018. We stellen je geduld enorm op prijs.

    Opmerking: de elementen voor de tweede playthrough zullen beschikbaar zijn voor alles spelers, en niet alleen de spelers die de uitbreidingspas hebben aangekocht.

    • In je tweede playthrough wordt het mogelijk om bepaalde Blades aan je groep toe te voegen! Blades zoals Pyra en Dromarch kun je vanaf dan ook inzetten als huurlingen, en het wordt ook mogelijk om "LV 4 Special" van een bepaalde Blade vrij te spelen.
    • Deze nuttige items zullen beschikbaar worden gesteld voor spelers die de uitbreidingspas hebben aangeschaft:
      • Driver Essentials Set: 10 x Rare Core Crystal, 1 x Legendary Core Crystal, 3 x Overdrive Protocol
      • Upgrade-onderdelen voor Poppi: 30,000 ether
      • Pyra's favoriete dingen: 5 x Jenerossi Tea
      • Nia's favoriete dingen: 5 x Ardainian Bear Carving

    Monolith Soft zal in de toekomst nieuwe updates en verbeteringen uitbrengen, zodat je meer plezier zult beleven aan de wereld van Xenoblade Chronicles 2. In sommige gevallen kunnen we niet meteen alle fouten verbeteren omdat we tegelijkertijd bezig zijn aan de ontwikkeling van de uitbreidingspas. Zoals gewoonlijk stellen we je voortdurende ondersteuning voor Xenoblade Chronicles 2 enorm op prijs!

    Bedankt meneer Takahashi!

    Wil je graag meer weten? Kijk dan op de officiële website van Xenoblade Chronicles 2, de Facebook-pagina van Nintendo Switch of onze Twitter-account! Je kunt ook meer te weten komen over de productie van de ontwikkelaars.

    Xenoblade Chronicles 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch. De Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition* en Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition zijn ook verkrijgbaar.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.