Warm je deze winter op met zes games voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop!


15-12-2017

CI_eShop_WinterNindies.jpg

Kruip gezellig voor de haard en ontdek deze geweldige indiegames in de Nintendo eShop, en speel ze altijd en overal op de Nintendo Switch.

De zomerzon heeft zich goed verstopt, maar deze zes downloadgames zullen je doen smelten! Maak er het beste van tijdens de koude wintermaanden.

Vergeet niet dat je deze boeiende games rechtstreeks via onze website* of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch kunt aankopen.

The Sexy Brutale

Welkom op een extravagant gemaskerd bal. Alle gasten zijn in gevaar in The Sexy Brutale! Spioneer, observeer en ontrafel de geheimen van elke eccentrieke feestganger, en red ze van een fataal lot. Eens de klok middernacht slaat begint het hele griezelige verhaal weer opnieuw, tenzij je het mysterie kunt oplossen!

Cavalier Game Studios: "Nintendo was voor ons altijd een grote bron van inspiratie. Het is de thuishaven voor games waar we het meest van houden – vermakelijk, vol passie, en soms een beetje vreemd! We zijn laaiend enthousiast om de donkere humor en rakende gebeurtenissen van The Sexy Brutale op de Nintendo Switch met je te delen!"

Nine Parchments

Heb je altijd al een tovenaar willen zijn? Ga dan met drie gelijkgezinde vrienden op zoek naar coöperatieve RPG-actie, of ga de strijd alleen aan in Nine Parchments!** Hanteer de kracht van de elementen en gebruik een uiteenlopend en alsmaar veranderend arsenaal aan toverspreuken of vecht tegen vreemde wezens en ijzersterke eindbazen.

Download de demo!

Ontwikkelaar Frozenbyte: "We staan te springen om Nine Parchments uit te brengen voor de Nintendo Switch! De mogelijkheid om onderweg of op de tv te spelen is gewoonweg fenomenaal voor een coöp-game. In de bus, in het vliegtuig of thuis, jij kiest hoe je wilt spelen en met wie je wilt spelen! Lokale en online*** coöp-standen worden ondersteund, en uiteraard ook de singleplayerstand. We hopen dat je erg veel plezier zult beleven aan deze chaotische strijd waar de toverspreuken je om de oren vliegen!"

The End Is Nigh

The End Is Nigh is een uitgestrekte platformgame van de makers van Super Meat Boy. Spring, hang en glijd door een dodelijke en verlaten wereld met Ash, een klein, zwart, klodderig wezen, die op zoek is naar een vriend. En als de hoofdmissies nog niet genoeg zijn, kun je in de game een enorme hoeveelheid aan minigame-cassettes met hardcore retrogames vinden!

Ontwikkelaar Nicalis: "The End Is Nigh is een terugblik op de uitdagende actiegames die we vroeger allemaal speelden op de NES. Het heeft zelfs verzamelbare videogamecassettes die geïnspireerd zijn op een paar van de meest bekende NES-kaskrakers. Het spelen van deze game op de Nintendo Switch voelt aan als vanouds!"

Dimension Drive

Vlieg de ruimte in met Dimension Drive, een nieuw soort shoot-'em-up die naadloos gecombineerd is met teleportatie, een uitgekiende manier van schieten en verraderlijke puzzels. Teleporteer tussen twee slagvelden en ga het gevecht aan met een wreed multidimensionaal buitenaards ras dat het universum wil veroveren. Zal het je lukken om de mysteries van de Dimension Drives te ontrafelen?

2Awesome Studio vertelt: "Tijdens de start van de ontwikkeling van Dimension Drive wilden we een unieke ervaring in het shoot-'em-up-genre maken. Wat we op dat moment nog niet wisten, is dat het ook uitgebracht zou worden voor de Nintendo Switch, een werkelijk uniek systeem. Onderweg, op de tv, singleplayer of coöp, gamen kun je altijd en overal!"

Bleed

Wil jij de ultieme videogame-held worden? Dit is ook het doel van Wryn, een meid met een groot arsenaal en nog grotere dromen! Bleed is een stijlvolle acrobatische actieplatformer met uitdagende gameplay, halsbrekende onderdelen en vindingrijke bazen. Help Wryn om de Greatest Heroes of All Time te verslaan, en de wereld te laten zien wat een echte held is!

Woorden van Ian Campbell: "Ik houd al van games sinds mijn allereerste Nintendo-systeem. Nu ik Bleed op de Nintendo Switch kan spelen, komen mijn dromen uit! Deze arcadeactie is perfect voor korte speelsessies en de coöp-stand gaat hand in hand met de Nintendo Switch. Ik heb tijdens de ontwikkeling van Bleed enorm veel plezier gehad, en ik hoop dat dit ook voor jou geldt als je de game aan het spelen bent!"

Max: The Curse of Brotherhood

Ga op avontuur met Max in zijn zoektocht naar zijn jongere broertje Felix in Max: The Curse of Brotherhood. Met een magische stift als enige wapen zul je gevaren moeten ontwijken, puzzels oplossen om hindernissen te overwinnen, en een weg moeten zoeken door een gevaarlijke wereld om je vermiste broer weer terug te vinden.

Download de demo!

Flashbulb Games en Stage Clear Studios: "We wilden het gevoel en de karakteristieken van de klassieke avonturenfilms uit de jaren 80 terugbrengen. Magie was in die tijd het sleutelelement in alles wat er gebeurde, en het was ideaal om je uit de meest onmogelijke situaties te helpen. De game ziet er prachtig uit op de Nintendo Switch, en dankzij de touchscreenbesturing is de gameplay nog vlotter dan ooit. Voel de magie in toppen van je vingers en verander de hele spelwereld om je kleine broertje Felix te redden!"

De Nintendo eShop de Nintendo Switch is de allerbeste plek om de nieuwste kaskrakers, innovatieve indiegames en exclusieve gratis demo's te vinden.**** Elke week worden er nieuwe games toegevoegd! Kijk regelmatig in de Nintendo eShop om op de hoogte te blijven van de meest populaire en nieuwste games!

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

****Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.