• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het gratis demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire begint op 24 maart


    13-02-2017

    Splatoon 2 komt deze zomer uit voor de Nintendo Switch. Het Laboratorium voor Inktvisonderzoek werkt de klok rond om alle nieuwe content in deze game in kaart te brengen. Tot nu toe weten we dat er nieuwe levels, nieuwe wapens en nieuwe accessoires worden toegevoegd, evenals een gratis toeschouwerstand. Dankzij die stand kunnen onze medewerkers de Inklings gemakkelijker in hun natuurlijke omgeving bestuderen (en zitten ze niet voortdurend onder de inkt).

    CI_NSwitch_Splatoon2_Artwork_01.jpg

    Hoe dan ook... We willen jullie laten weten dat op 24 maart om 20:00 uur het gratis demo-evenement Splatoon 2 Global Testfire begint! In de loop van het weekend worden er zes speelsessies gehouden, die allemaal één uur duren. Daardoor kun je in totaal zes uur lang Turf War-actie van vier tegen vier beleven in Splatoon 2. Om mee te doen heb je een Nintendo Switch en een breedband-internetverbinding nodig. Ga naar de Nintendo eShop om de gratis demo te downloaden.* Je kunt ook de spelpagina van Splatoon 2 bezoeken, inloggen met je Nintendo-account en op DEMO DOWNLOADEN klikken.**

    Het speelschema:

    Vrijdag 24 maart

    • 20:00 - 20:59 uur

    Zaterdag 25 maart

    • 4:00 - 4:59 uur
    • 12:00 - 12:59 uur
    • 20:00 - 20:59 uur

    Zondag 26 maart

    • 5:00 - 5:59 uur
    • 13:00 - 13:59 uur

    Vergeet niet dat de klok op zondagochtend een uur wordt verzet. De zomertijd komt eraan!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Heb je nog nooit van Splatoon 2 gehoord? Ga dan naar de spelpagina voor meer informatie of bekijk de onderzoeksresultaten van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek op Facebook.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Alleen betalende gebruikers kunnen online spelen.

    **Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.