• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nate en Katie beleven nieuwe avonturen in YO-KAI WATCH® 2, vanaf 7 april verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen


  03-02-2017

  3 februari 2017 – Nate en zijn trouwe bondgenoten, Jibanyan en Whisper, keren terug in YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten. Deze games voor de Nintendo 3DS-systemen worden op 7 april uitgebracht in Europa en zijn in het Nederlands beschikbaar. De eerste YO-KAI WATCH®-game, ontwikkeld door LEVEL-5 Inc., werd een hit in Europa en verkocht hier zelfs sneller dan in Japan*. Spelers van over de hele wereld kijken dan ook reikhalzend uit naar dit bijzondere vervolg. Bereid je voor op een reis door de tijd en verken rijk gedetailleerde omgevingen, sluit vriendschap met tal van maffe en vaak ondeugende Yo-kai, en ontdek de oorsprong van de allereerste Yo-kai Watch. Voor het eerst kunnen spelers met hun favoriete Yo-kai ook online** tegen andere spelers strijden in diverse spelstanden.

  CI7_3DS_YoKaiWatch2_JibanyanMeet.jpg

  Op een nacht, terwijl Nate in diepe slaap verkeert, loeren twee sinistere Yo-kai door zijn slaapkamerraam om vervolgens niet alleen zijn Yo-kai Watch maar ook al zijn herinneringen te stelen. De volgende dag belandt hij in de Mysterieuze Mementowinkel waar hij weer wordt verenigd met zijn Yo-kai Watch, en kort daarop ook met zijn hilarische Yo-kai-vrienden Jibanyan en Whisper, die fans uiteraard kennen van de populaire tekenfilmserie op tv. Spelers kunnen het avontuur beginnen als Nate of Katie en door de tijd reizen om de waarheid te ontdekken achter recente raadselachtige gebeurtenissen en verstoringen in hun woonplaats.

  Elke Yo-kai heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, maar ze zijn allemaal dol op kattenkwaad en doen hun best om ongezien te blijven. Met een beetje inzicht en het juiste voedsel kunnen spelers vriendschap sluiten met Yo-kai en epische avonturen beleven met die wonderlijke wezens.

  CI7_3DS_YoKaiWatch2_WalkingAround.jpg

  Tijdens hun reizen ontmoeten spelers een speciale Yo-kai genaamd Hovernyan, die ze leert door de tijd te reizen. Zo kunnen spelers het Springdale van 60 jaar geleden bezoeken, tussen verschillende locaties reizen, en in een oogwenk wisselen tussen verleden en heden. Dit alles om de mysteries achter de Wicket Yo-kai te ontrafelen. Terwijl spelers door de tijd reizen en antwoorden onthullen, kunnen ze meer dan 80 spannende zijmissies aangaan om plaatselijke bewoners te helpen bij het oplossen van hun alledaagse problemen. Door stadsbewoners te helpen, kunnen spelers nieuwe Yo-kai ontdekken en handige beloningen verdienen die tijdens hun verdere avonturen goed van pas kunnen komen.

  CI7_3DS_YoKaiWatch2_Cutscene.jpg

  Voor het eerst kunnen spelers online Yo-kai-penningen ruilen en een team van hun favoriete Yo-kai laten strijden tegen verre vrienden in de uitgebreide multiplayerstand. Daarmee verdienen spelers – ongeacht of ze winnen of verliezen – gevechtspunten waarmee ze dingen kunnen kopen in de officiële GP-winkel die Yo-kai sterker maken of gevangen Yo-kai bevrijden. Dit unieke vechtsysteem garandeert vriendelijke en eerlijke multiplayergevechten voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

  H2x1_3DS_YoKaiWatch2_Combo_nlNL.jpg

  Bij elke versie van YO-KAI WATCH® 2 krijgen spelers vijf exclusieve en unieke Yo-kai die ze lokaal en online kunnen ruilen. De gekozen versie van YO-KAI WATCH® 2 bepaalt ook of spelers toetreden tot de Botjes of de Giga’s. Spelers kunnen meedoen aan de rivaliteit tussen Gigageesten en Skeletspoken door online punten te winnen die het gekozen team helpen te zegevieren in de wekelijkse strijd tussen de Botjes en de Giga’s.

  De wereld van Yo-kai wordt groter en groter. Dit jaar zullen nieuwe videogames, speelgoedproducten en afleveringen van de tv-serie in Europa verschijnen.

  Ga op avontuur met Nate en Katie, oude en nieuwe Yo-kai, en ontrafel de mysteries van YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten. Beide versies worden op 7 april in Europa uitgebracht voor de Nintendo 3DS-systemen en zijn in het Nederlands beschikbaar.

  *Gebaseerd op de verkoopcijfers van de eerste 38 weken na de release in Europa en Japan.

  **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  Meer informatie:

  Nintendo België op Twitch http://www.twitch.tv/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

  Nintendo België op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendobelgie

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo België op Twitter https://twitter.com/nintendobe_nl

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope