Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Poochy & Yoshi’s Woolly World


03-02-2017

Abonneer je op op
YouTube

Beleef samen met Yoshi en zijn aaibare vriend Poochy een kleurrijk avontuur in Poochy & Yoshi’s Woolly World, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Je leest er alles over op onze officiële website voor Poochy & Yoshi's Woolly World.

De geslepen Kamek heeft Breiland overvallen en de meeste Yoshi's omgetoverd tot bolletjes wol. Geen nood! De Yoshi's die de dans zijn ontsprongen slaan de handen ineen en gaan op pad om hun vrienden te redden. Daarbij krijgen ze hulp van de schattige Poochy. In dit avontuur kom je alle levels tegen uit Yoshi's Woolly World voor de Wii U, evenals een aantal extra levels waarin Poochy de hoofdrol speelt!

CI_3DS_PoochyAndYoshisWoollyWorld_Poochy_03.jpg

Deze schattige viervoeter is altijd bereid om Yoshi een lift te geven. Hij kan over hindernissen rennen die Yoshi in zijn eentje niet kan bedwingen. Bovendien kan hij hoog springen om kralen te pakken. In de makkelijke stand krijg je ook gezelschap van de Poochy Pups, die geheimen voor je opsporen. We zijn blij dat je erbij bent, Poochy!

Yoshi is zelf natuurlijk ook een door de wol geverfde avonturier, die een heleboel handige trucjes kent. Hij kan muren ontrafelen met zijn tong, bolletjes wol gooien om nieuwe platformen te breien en zijn fladdersprong gebruiken om hoog gelegen punten te bereiken. Soms komt Yoshi ook een transformatiedeur tegen waarmee hij grappige, nieuwe vormen kan aannemen, waaronder Paraplu-Yoshi, Motor-Yoshi en de reusachtige Mega-Yoshi!

CI_3DS_PoochyAndYoshisWoollyWorld_Poochyamiibo.jpg

Met de wollen Poochy-amiibo (apart verkrijgbaar of in een bundel met de game) kun je Poochy altijd en overal te hulp roepen! Andere amiibo (apart verkrijgbaar) maken het mogelijk om in de singleplayerstand met dubbele Yoshi te spelen, Yoshi-patronen op te slaan of Yoshi-patronen vrij te spelen die op andere bekende personages zijn gebaseerd.

CI16_3DS_PoochyAndYoshisWoollyWorld_30videos_nlNL.jpg

Wil je meer weten over Poochy en Yoshi? In de Yoshi-bioscoop kun je 30 animatiefilmpjes zien over het dagelijks leven van deze twee boezemvrienden. Bekijk een paar deze filmpjes op de officiële website voor Poochy & Yoshi’s Woolly World! Daar kun je ook een gratis demo* downloaden.

Poochy & Yoshi’s Woolly World is vanaf 3 februari verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Bij de release wordt er ook een bundel met de game en een Poochy-amiibo uitgebracht.**

*Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

**Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit product.