• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Kijk wat de nieuwe amiibo van Samus Aran en Metroid kunnen doen in Metroid: Samus Returns!


  25-07-2017

  Metroid: Samus Returns, een moderne versie van het Game Boy-avontuur Metroid II: Return of Samus uit 1992, komt op 15 september naar de diverse Nintendo 3DS-systemen. Nu de release steeds dichterbij komt, hebben we de nieuwe Samus Aran- en Metroid-amiibo (apart verkrijgbaar), die beide tegelijk met de game uitkomen, weten op te sporen om te zien wat je ermee kunt!

  CI_Amiibo_Metroid_Samus.jpg

  Samus Aran-amiibo

  Als je de Samus Aran-amiibo gebruikt, kun je een reserve-Aeion-capsule vrijspelen. Daarmee wordt automatisch een bepaalde hoeveelheid Aeion-energie aangevuld als die opraakt. Als je de game voltooid hebt, kun je deze amiibo gebruiken om toegang te krijgen tot Metroid II-artwork in de galerie.

  CI_Amiibo_Metroid_Metroid.jpg

  Metroid-amiibo

  De zachte Metroid-amiibo kun je tegen je systeem aan houden om de locatie van Metroid in jouw buurt te onthullen op je plattegrond. Als je de game voltooid hebt, kun je met deze amiibo de fusiestand vrijspelen. Dit is een volledig nieuwe moeilijkheidsgraad in combinatie met Samus’ fusiepak uit Metroid Fusion.

  Metroid: Samus Returns is ook compatibel met de Samus- en Zero Suit Samus-amiibo uit de Super Smash Bros. Collection. Hieronder zie je wat je met deze amiibo kunt.

  Metroid: Samus Returns is ook compatibel met de Samus- en Zero Suit Samus-amiibo uit de Super Smash Bros. Collection. Hieronder zie je wat je met deze amiibo kunt.

  CI16_WiiU_Amiibo_Figures_samus.jpg

  Samus-amiibo

  Je kunt de Samus-amiibo gebruiken om een reserve-raketcapsule vrij te spelen. Deze vult je rakettenvoorraad aan als deze opraakt. Ook kun je deze amiibo gebruiken om exclusieve concept art uit Metroid: Samus Returns te zien in de galerie, nadat je de game hebt voltooid.

  CI16_Amiibo_40_SSBBatch6_ZeroSuitSamus.jpg

  Zero Suit Samus-amiibo

  Als je de Zero Suit Samus-amiibo gebruikt, kun je een reserve-energiecapsule vrijspelen. Deze vult een bepaalde hoeveelheid energie aan als deze opraakt. Als je de game hebt voltooid, kun je deze amiibo gebruiken om de achtergrondmuziek van Metroid: Samus Returns te beluisteren in de galerie.

  Wil je meer weten over Metroid: Samus Returns? Bezoek dan onze officiële Metroid: Samus Returns-pagina voor meer informatie over dit klassieke Metroid-avontuur dat van de grond af opnieuw is opgebouwd.

  Je kunt ook een bezoekje brengen aan onze amiibo-website om te ontdekken welke verrassingen amiibo voor jou in petto hebben!

  Metroid: Samus Returns komt op 15 september uit voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Op diezelfde dag verschijnen ook de Metroid: Samus Returns Legacy Edition, en de Samus Aran- en Metroid-amiibo. De Zero Suit Samus- en Samus-amiibo uit de Super Smash Bros. Collection zijn nu verkrijgbaar.