• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: Splatoon 2


    21-07-2017

    Tijd om te spetteren! Ga overal, altijd en met iedereen een grondoorlog aan in Splatoon 2, nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! Neem het online* of lokaal* op tegen spelers in spannende 4-tegen-4-wedstrijden terwijl je inkt spuit, schiet en kliedert om elk level in de kleur van jouw team te verven! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meer op onze officiële Splatoon 2-website!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Voor de eerste keer in de serie kunnen acht spelers zowel online als lokaal met inkt kliederen in allerlei verschillende spelstanden! Speel klassieke Grondoorlogen, terugkerende profgevechten als Spetterzone en Bazookarper, of werk samen in een team van vier spelers om hordes vijandelijke Salmonieten te verslaan in de nieuwe coöperatieve spelstand Salmon Run!

    Als je denkt dat je goed genoeg bent, kun je een team vormen met vrienden en je een weg banen naar de top in de nieuwe toernooigevechten. Wil je oefenen? Duik dan de verhaalstand in, een singleplayer-avontuur waarin je het opneemt tegen het leger van de Octarianen, enorme eindbazen verslaat en de wereldberoemde Squid Sisters weer bij elkaar brengt.

    Ontwijk vijandelijk vuur met een duikrol en spetter terug met de nieuwe Dubbelknallers, en ontdek vertrouwde wapens met nieuwe trucjes, zoals de Bloplader, die nu een opgeladen schot kan vasthouden terwijl je zwemt, of de Klodderroller die verticaal inkt kan slingeren. Ook zijn er nieuwe subwapens en speciale wapens die je helpen om het tij van een gevecht te keren!

    Fans kunnen zich de komende twaalf maanden verheugen op regelmatige updates met nieuwe wapens, levels en kleding, evenals twee jaar aan Splatfests!

    Ontdek nieuwe manieren om te spetteren en grond te claimen in Splatoon 2, nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

    Maak kennis met SplatNet 2!

    SplatNet 2 is een dienst waarmee je kunt zien wat je speelresultaten zijn, welke wapens je hebt gebruikt, in welke levels je hebt gespeeld en hoe ver je bent in de verhaalstand. Je kunt deze gegevens zelfs delen via social media!

    Met de Nintendo Switch Online-app voor smartphones kun je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan online gevechten en zelfs gebruikmaken van voicechat in de Online Lounge.

    Kom meer te weten over SplatNet 2 en Nintendo Switch Online op de officiële Splatoon 2-website!

    Nieuwe amiibo

    Er zijn nu ook drie nieuwe Splatoon-amiibo (apart verkrijgbaar) beschikbaar: Inkling-meisje (neonroze), Inkling-jongen (neongroen) en Inkling-inktvis (neonpaars). Je kunt je uitrusting en instellingen opslaan op deze en andere compatibele Splatoon-amiibo. Misschien geven ze je zelfs wel wat speciale voorwerpen!

    Nieuwe hardwarebundel en accessoires

    De volgende Splatoon 2-producten zijn vandaag ook verkrijgbaar:

    Nintendo Switch-systeem (neonblauw/neonrood) met downloadcode*** voor Splatoon 2

    Nintendo Switch-Pro-controller Splatoon 2 Edition***, met neonroze en neongroene grepen en een inktspetter-patroon

    Nintendo Switch-etui (Splatoon 2 Edition) en beschermfolie*** voorzien van logo's uit de game en neonroze en neongroene ritsen

    Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Voor de draadloze multiplayerstand heeft iedere speler één exemplaar van de game en één systeem nodig.

    ***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.