• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Update van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: de wapens van Splatoon 2 – deel 2


    05-07-2017

    Het wachten is bijna voorbij. Splatoon 2 wordt op 22 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch en bevat een overvloed aan wapens, waarvan we een aantal hebben uitgelicht in het eerste deel van dit verslag.

    Hier in het Laboratorium voor Inktvisonderzoek zijn we druk bezig geweest met ons onderzoek naar de voor- en nadelen van de verschillende wapens in de game. Hier zijn zeven wapens die je kunt gebruiken zodra de game beschikbaar is:

    Schelpschutter

    Dit is de Schelpschutter, voor spelers die van een veilig afstandje willen schieten. Met het vizier kun je nauwkeuriger richten op grote afstanden. Ideaal als je een doelwit van veraf probeert te raken, maar tijdens het opladen heb je een kleiner gezichtsveld. Omdat het chique vizier zoveel ruimte inneemt, kan dit model geen opgeladen schoten opslaan. Deze set is uitgerust met de Klodderbom als subwapen en de Magistraal als speciaal wapen.

    Dubbelknallers

    De Dubbelknallers zijn het standaardmodel van het nieuwe Dubbelknaller-wapentype. Je kunt er in elke hand een dragen, en met behulp van de voortstuwende uitlaten kun je een duikrol uitvoeren. Na een duikrol kun je even niet bewegen, maar gedurende die tijd zullen de twee richtkruisen elkaar overlappen zodat je nauwkeuriger en sneller kunt schieten. Deze basisset wordt geleverd met Ballonbommen als subwapen en Spetterraketten als speciaal wapen.

    Superspetter

    Dit is het nieuwste model van de beroemde Superspetter, een veelzijdig wapen dat perfect is voor spelers die de beginselen van een gevecht willen leren. Hij is uitgerust met Ballonbommen als subwapen en de Superlanding als speciaal wapen.

    Klodderroller

    De populaire Klodderroller vertegenwoordigt het roller-wapentype, dat vooral goed uit de verf komt in gevechten op korte afstand en tijdens het verven van grondgebied. Slinger je inkt vooruit of verf de grond terwijl je rent. Deze set wordt geleverd met de Curlingbom als subwapen en de Superlanding als speciaal wapen. Met de roller kun je verticaal zwaaien om inkt verder naar voren te slingeren dan met een gewone zwaai.

    Bloplader

    De Bloplader is gemaakt voor aanvallen op lange afstand. Laad de inkt op en laat vervolgens los om alles in een keer af te vuren en een lange streep voor je uit te verven. Dit wapen kan een lading opslaan zodat je even kunt rondzwemmen zonder dat je je lading kwijtraakt. Deze kit wordt geleverd met de Klodderbom als subwapen en de Magistraal als speciaal wapen.

    Morser

    Dit is een emmer, maar onderschat 'm niet! In de juiste handen kan de Morser een vernietigend wapen zijn. Het is eigenlijk gewoon een emmer inkt die je over tegenstanders leeggooit. Lekker simpel. Ook geschikt om hogere posities achter een muurtje aan te vallen. Deze basisset wordt geleverd met de Kleefbom als subwapen en de Spetterraketten als speciaal wapen.

    Spetling

    Deze zware jongen wordt de Spetling genoemd. Hij werkt ongeveer hetzelfde als een lader, maar is tegelijkertijd erg uniek. Pers inkt samen en laat vervolgens los om een dikke stroom inkt uit het kanon te schieten. Elke lading verbruikt een grote hoeveelheid inkt, en je bent kwetsbaar tijdens het opladen, dus zorg dat je slim speelt. Deze set wordt geleverd met de Inktsprinkler als subwapen en de Magistraal als speciaal wapen.

    Splatoon 2 wordt op 22 juli uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch. Op onze frisse nieuwe Splatoon 2-website kun je meer te weten komen over de game, en als je meer updates wilt, kun je een kijkje nemen op de Facebook-pagina van Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.