• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welke klasse in Miitopia is geknipt voor jou?


    25-07-2017

    Miitopia komt uit op 28 juli, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen – waaronder het nieuwste handheldsysteem van Nintendo: de New Nintendo 2DS XL. In deze hilarische game beleven je favoriete Mii-personages een knotsgek avontuur waarin ze een gemene duistere vorst moeten zien te verslaan!

    Onderweg nemen ze het op tegen honderden vreemde, wonderlijke en maffe monsters, zoals ruimtegnomen, kwaadaardige mollen en…sandwiches met ham?!

    Om je helden een eerlijke kans te geven kun je specifieke klassen voor ze uitkiezen. Die keuze heeft invloed op hun gedrag in gevechten. Er zijn meer dan tien verschillende taken om uit te kiezen, dus laten we eens kijken welke dat zijn.

    Krijger

    Met een krijger zit je altijd goed! Deze veelzijdige allrounder gebruikt zijn vertrouwde zwaard om zijn vijanden schade toe te brengen en kan zich ook heel aardig verdedigen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tovenaar

    Als je meer van flitsende aanvallen houdt, is de tovenaar misschien wel de beste keuze voor jou. Gebruik de kracht van vuur- en bliksemmagie om je vijanden omver te blazen!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Priester

    Ben je meer een teamspeler? De priester kan je team ondersteunen met genezende spreuken: ideaal wanneer je flink moet incasseren in een gevecht.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Dief

    Beroof je vijanden en gebruik hun voorwerpen tegen ze! De dief is niet alleen een uitstekende zakkenroller, maar kan ook dodelijke valstrikken uitzetten om nietsvermoedende slechteriken mee te vangen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Popster

    Als je team een peptalk nodig heeft, dan is een eigen popster onder de gelederen wel zo handig! Deze diva's kunnen schade uitdelen door los te gaan op de microfoon, maar met hun gezang en gedans kunnen ze ook het moreel van je troepen opkrikken.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kok

    Hebben je helden behoefte aan een culinaire opkikker? De kok gaat met alle liefde aan de slag met zijn potten en pannen. Over pannen gesproken, de kok kan ook flinke meppen uitdelen met een koekenpan. Win-win.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kat

    Je teamgenoten zullen vast dol zijn op de speelse capriolen van dit beestje, maar met zijn scherpe klauwen is het geen kat om zonder handchoenen aan te pakken. Mi-auw!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kwelgeest

    De kwelgeest vecht met speren en hooivorken, en is bedreven in donkere magie. Dit duivelse wezen kan de levenskracht van een vijand opzuigen en omzetten in HP voor je eigen teamleden.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Geleerde

    Met een geleerde in je team heb je de winnende formule te pakken! Deze bolleboos laat vervelende vijanden in het stof bijten met de kracht van wetenschap.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Tank

    Boem! De tank is een zwaar oorlogswapen met veel vuurkracht én ontzettend sterke verdedigende capaciteiten, en verandert je vijanden in een oogwenk in kanonnenvoer.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Prinses

    De prinses is een majestueuze monarch die altijd haar woordje klaar heeft. Met haar vleiende praatjes, beheersing van koninklijke magie en grote waaier in de hand is ze ruimschoots opgewassen tegen die gemene monsters.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Bloem

    Geef de stemming in het kamp een flinke boost met dit wondertje van de natuur. Laat ieders humeur opbloeien met je prachtige verschijning of gebruik gewoon je bladeren om mensen mee te bekogelen. De keuze is aan jou.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Jouw vrienden, jouw avontuur! Miitopia komt op 28 juli uit voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Tot die tijd kun je op de officiële Miitopia-website ontdekken hoe je de demoversie van Miitopia: demoversie en Miitopia: de audities gratis* kunt uitproberen!

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.