• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek: Hisashi Nogami laat de verhaalstand zien bij Treehouse Live!


    30-06-2017

    De hooggewaardeerde inktvisonderzoeker Nogami had het druk op de E3 van 2017, waar hij tijdens Nintendo Treehouse Live dieper inging op verschillende spelstanden in Splatoon 2. Onlangs nog deelden we een rapport over zijn demonstratie van Salmon Run, maar daar bleef het niet bij - hij demonstreerde ook de verhaalstand!

    Hieronder kun je een video van zijn presentatie bekijken. (Alleen in het Engels)

    Abonneer je op op
    YouTube

    De verhaalstand is perfect om de basisbeginselen te leren en de vaardigheden te oefenen die je online* kunt benutten in de spelstanden Grondoorlog en profgevecht. Je leert er ook de voordelen en nadelen van elk wapen, zodat je de stijl kunt vinden die het best bij je past.

    De gebruikte wapens zijn uniek voor de verhaalstand en in elk level krijg je nieuwe varianten. Als je voor de eerste keer een level speelt, moet je het jou toegewezen wapen gebruiken. Maar heb je een level eenmaal voltooid, dan krijg je verschillende verzoeken van Krabbert om de levels opnieuw te bezoeken met allerlei andere soorten wapens. Zo krijg je steeds weer een verse uitdaging!

    Je kunt je wapens verbeteren met de visseneieren en sardinium die je spelenderwijs verzamelt. Tijdens de presentatie liet meneer Nogami de Heldenspetter in niveau stijgen, waardoor zijn vuursnelheid toenam. Het is best mogelijk om levels met basiswapens te voltooien, maar verbeterde wapens komen tijdens de moeilijkere delen zeker van pas.

    De eindbaasgevechten zijn ook terug in Splatoon 2. Om dit te demonstreren leverde meneer Nogami een felle strijd met de Octosamoerai! Meer over hem en de rest van de Octariaanse dreiging lees je in ons eerdere rapport. Als je meer wilt weten over de verhaalstand, verwijzen je graag naar ons eerste rapport daarover.

    Het Treehouse Live-team bezocht tijdens de E3 ook de beursvloer om Grondoorlog te demonstreren. Je kunt hun gevechten bekijken in onderstaande video.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ben jij klaar voor de verhaalstand? Splatoon 2 wordt op 22 juli uitgebracht, exclusief voor de Nintendo Switch.

    Blijf op de hoogte van al het nieuws over Splatoon 2 door de Facebook-pagina van Splatoon te volgen en bezoek de Splatoon 2-website voor een diepe duik in een zee aan informatie!

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.