Bekijk een paar knettergekke minigames in 1-2-Switch!


15-03-2017

Een van de voordelen van de Nintendo Switch is dat er twee controllers in de doos zitten: de Joy-Con!

Met de Joy-Con kun je altijd, overal en met iedereen spelen. Er zijn al een paar geweldige games verkrijgbaar die je met z'n tweeën kunt spelen, waaronder het kleurrijke Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! en de razendsnelle, futuristische racegame FAST RMX.

Eén game bij uitstek is ideaal voor wanneer je gezelschap hebt: 1-2-Switch! Komen er wat vrienden langs? Uitstekend! Ga je een weekendje weg met je familie? Neem dan je Nintendo Switch mee!

Laten we een paar grappige minigames in 1-2-Switch bekijken, waar jij en je vrienden dolle pret mee zullen hebben!

Toverstrijd

Droom je ervan om een tovenaar te zijn? Wie niet? In deze game draait alles om timing. Als je tegenstander met zijn toverstokje naar je wijst, is het tijd om terug te slaan. Wie is de beste magiër?

Abonneer je op op
YouTube

Melktijd

Deze heb je waarschijnlijk al eens gezien. In deze minigame melk je een denkbeeldige koe, terwijl je oog in oog staat met je tegenstander. Knijp eerst met je wijsvinger en dan met je middelvinger alsof je een echte koe melkt, en kijk hoe de bekers met melk worden gevuld!

Abonneer je op op
YouTube

Revolverduel

Deze game is niet ingewikkeld. Kijk elkaar aan en... vuur! Wie zijn tegenstander als eerste op de korrel neemt en de trekker overhaalt, mag zichzelf de winnaar noemen. Zorg dat je kogel niet in het zand belandt! Er is ook een minigame met de naam Fopduel. Daarin worden allerlei woorden geroepen die hetzelfde klinken als "Vuur!" Laat je niet op het verkeerde been zetten.

Abonneer je op op
YouTube

Tafeltennis

Ben je op zoek naar een sportief duel? Dan is Tafeltennis wat je zoekt! Terwijl je de bal heen en weer slaat, krijg je het gevoel dat er een echte tafel tussen jou en je tegenspeler staat. In deze minigame kun je niet op het scherm vertrouwen, want de bal verdwijnt op een gegeven moment.

Abonneer je op op
YouTube

Knikkerkampioen

Misschien heb je al gehoord van de HD-trilfunctie: een van de fantastische extra's van de Joy-Con. Knikkerkampioen maakt op geweldige wijze gebruik van deze functie! Kantel de Joy-Con om de knikkers voorzichtig heen en weer te laten rollen, zodat je ze kunt tellen. Er lijken echte knikkers in de Joy-Con te zitten! In de video hieronder zie je hoe het werkt. (En ja, dat is inderdaad dezelfde kerel die eerder een koe zat te melken...)

Abonneer je op op
YouTube

Spiegeldans

Hoe goed kun jij dansen? In deze game moet je de dansmoves van je tegenstander goed in de gaten houden. Hoe nauwkeuriger je ze kunt nadoen, hoe hoger je score. Probeer knettergekke poses te bedenken die je tegenstander niet zomaar na kan doen!

Abonneer je op op
YouTube

Dit zijn slechts zes van de 28 doldwaze minigames die je aantreft in 1-2-Switch! Je kunt een paar andere games ontdekken op onze officiële 1-2-Switch-website, waaronder Samoeraiproef, Knallende kurken, Scheerbeurt, Zwaardgevecht en Snelle bellers!

Of je nu thuis speelt of in de buitenlucht, we wensen jou, je familie en je vrienden veel plezier met 1-2-Switch!