Duik in de wereld van YO-KAI WATCH® met de nieuwe YO-KAI WATCH 2 demo!


09-03-2017

Abonneer je op op
YouTube

YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten komen op 7 april uit voor de Nintendo 3DS-systemen, maar je kunt nu al een voorproefje krijgen met de gratis* demo. Deze kun je downloaden in de Nintendo eShop* op de verschillende Nintendo 3DS-systemen, of via deze website!**

CI_3DS_YoKaiWatch2_MainCharacters.jpg

In de demo kun je op verkenningstocht in Roerlo, een stil plattelandsdorpje waar je voor het eerst Hovernyan ontmoet! Verken het dorp, vecht met Yo-kai en vergeet ondertussen niet naar geheimen te speuren. Als je de demo downloadt voor 7 april, krijg je bovendien een gratis downloadcode voor een hip thema voor het HOME-menu met Hovernyan!***

Vanaf de spelpagina van YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken of YO-KAI WATCH 2: Gigageesten kun je de demo direct op je Nintendo 3DS-systeem downloaden.**

Wil je meer weten over deze game? Op de YO-KAI WATCH 2-website ontdek je het verhaal, kun je de nieuwe locaties bekijken en zien welke nieuwe Yo-kai in beide versies verschijnen.

YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten zijn vanaf 7 april verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versies in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

***Deze aanbieding is beschikbaar tot 8 april 2017, 00:59 uur. De downloadcode voor 'Yo-kai Watch: Hovernyan' verschijnt na aanschaf in beeld en staat ook op het transactiebewijs. De downloadcode voor het thema is geldig tot 00:59 uur op 1 mei 2017.