• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er zijn allerlei games voor de Nintendo Switch die je met je vrienden en familie kunt spelen!


    21-03-2017

    Heb je al eens een Nintendo Switch in handen gehad? Dan zijn de twee Joy-Con-controllers van het systeem je vast opgevallen. Hiermee kun je altijd en overal met een andere speler spelen. Als je een Joy-Con aan een vriend of gezinslid geeft, is gameplezier voor twee gegarandeerd.

    We hebben al gekeken naar de singleplayergames die op het moment verkrijgbaar zijn of later dit jaar uitkomen, dus laten we nu eens een aantal games onder de loep nemen die je met of tegen elkaar kunt spelen.

    Nu verkrijgbaar!

    In 1-2-Switch kijk je je tegenstander recht in de ogen, en neem je het tegen elkaar op in een verzameling knotsgekke games, zoals een toverstrijd, een wedstrijd koeien melken en een modeshow op de catwalk. Geef je tegenstander simpelweg een Joy-Con in handen, en de strijd kan beginnen!

    In Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! is het juist de bedoeling dat je samenwerkt met een andere speler om gezamenlijk talloze papierpuzzels op te lossen – van het invullen van vormen tot het schieten op een basket!* Je kunt de game zelfs uitproberen met de gratis** demo in de Nintendo eShop.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Dans je liever met je familieleden en vrienden? Dan is Just Dance 2017 precies wat je zoekt. Met veertig nieuwe muzieknummers en zes spelstanden kun je dansen tot je erbij neervalt – waar en wanneer je maar wilt. In Super Bomberman R daarentegen, kun je met een vriend samen spelen in de meer dan vijftig levels van de spelstand Story, of het met maximaal acht spelers* tegen elkaar opnemen in de Battle-stand!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Ook in FAST RMX kun je goed laten zien wie de betere speler is,* terwijl je in Shovel Knight: Treasure Trove juist moet samenwerken met een vriend!

    Er staan nog veel meer multiplayergames op stapel

    Vanaf 28 april kun je het circuit op in de grootste Mario Kart-game aller tijden: Mario Kart 8 Deluxe! Met meer dan veertig coureurs, 48 circuits en een verder uitgebreid Ballongevecht, kan de spanning niet veel hoger oplopen! Verder kun je vanaf 28 april met je vrienden genieten van een wereld aan puzzelactie in Puyo Puyo Tetris. En nog daarvoor, op 7 april, wordt LEGO® City Undercover uitgebracht, met een nieuwe spelstand voor twee spelers, zodat je de criminaliteit samen met vrienden en familieleden kunt bestrijden!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Vergeet bovendien niet dat FIFA, NBA 2K18, Rayman Legends: Definitive Edition en tal van andere games voor de Nintendo Switch later dit jaar worden uitgebracht!

    Wil je meer weten? Bezoek dan onze officiële Nintendo Switch-website en ontdek diverse games die nu of binnenkort verkrijgbaar zijn in het overzicht van Nintendo Switch-games. Je kunt ook op de hoogte blijven via onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch, Twitter en onze speciale Instagram-account!

    *Deze game kun je ook met meer dan twee personen spelen. Daarvoor heb je extra accessoires nodig, die apart verkrijgbaar zijn.

    **Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.