• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De wereld van de Squid Sisters: hoofdstuk 4


    09-05-2017

    We hebben nieuwe onthullingen in het lopende onderzoek naar de Squid Sisters. Onze collega heeft zojuist een nieuwe update gestuurd. Eens zien wat hij te zeggen heeft!

    Wil je je geheugen opfrissen? Laten we nog eens kijken hoe de vork ook alweer in de steel zit.

    Hoofdstuk 4

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter4_01.jpg

    Wat was het al lang geleden dat ze samen waren gaan winkelen. Callie en Marie liepen langs gloednieuwe winkels en langs plekken waar ze vroeger graag kwamen. Van al dat lopen hadden ze honger gekregen en ze stopten bij een restaurant om te eten. Callie besloot pizza met ananas te nemen, terwijl Marie een pizza zonder ananas bestelde.

    Toen ze aan tafel zaten, vroegen ze elkaar hoe het ging. Ze wisselden verhalen over het werk uit en roddelden over andere popsterren. Beide meiden maakten zich zorgen om elkaar, maar ze sneden geen zware onderwerpen aan om de sfeer niet te bederven. Callie besloot te zeggen dat ze Marie die ochtend bij een koffiebar had gezien. Marie leek hierdoor een beetje van haar stuk gebracht, maar ze begon meteen te vertellen over het gesprek dat ze met Pelle had gehad.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter4_02.jpg

    Pelle bleek na vele jaren zijn baan als schoenverkoper te hebben opgezegd, om zijn droom te volgen en een eigen zaak te beginnen. Een vriend van hem had hem de kans geboden, en Pelle had zich vol enthousiasme op zijn nieuwe avontuur gestort. "Ik hoop maar dat dat goed gaat", zei Marie, toch wel wat bezorgd. "Hij is soms nogal impulsief."

    Volgens Pelle had Annie haar winkel ook verruild voor een nieuwe baan. Eerlijk gezegd was ze altijd al een beetje te introvert geweest om in een winkel te werken. Tegenwoordig hield ze zich bezig met het verfraaien van wapens voor Krabberts wapenwinkel Armada. Hoe langer ze het deed, hoe meer plezier ze kreeg in het knutselwerk.

    "Denk je dat Annie en Krabbert…?!", flapte Callie er geestdriftig uit. "Nee, joh," zei Marie met een glimlach, "ben je gek." Krabbert had het veel te druk met het openen van een tweede Armada. Hij had een plekje op het oog in een deel van de stad dat de laatste tijd steeds meer in de mode kwam bij hippe jonge Inklings. De meiden waren het met elkaar eens dat Krabbert altijd al een neusje had gehad voor zaken.

    Het gesprek ging daarna al snel over Kaptein Kraak, en dan met name over het feit dat ze hem allebei al een poosje niet hadden gezien. Nou hadden ze dankzij hun volle agenda's weinig tijd gehad om hem te bezoeken, maar ze hadden ook al een hele tijd zijn hoofd niet uit zijn vertrouwde put zien steken. Niet dat er veel reden tot zorg was nu de Octarianen zich al tijden koest hielden. Als ze aan hun opa dachten, moesten ze vooral veel lachen. Die ouwe zeerot zou vroeg of laat vast wel weer opduiken.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter4_03.jpg

    Ze waren diep in hun gesprek verwikkeld, en de tijd vloog voorbij. Toen ze zagen dat de zon onder begon te gaan, besloten Callie en Marie dat het tijd was om naar huis te gaan. Het was goed om te zien dat ze nog net zo veel lol hadden samen als altijd. Al is lol misschien niet helemaal het juiste woord om de warme band tussen de meiden te beschrijven.

    Ze voelden zich alsof de dichte wolken die zich rond hen hadden verzameld, ineens allemaal waren verdreven.


    Heel interessant, allemaal! Onze onderzoeker verwacht dat er heel snel weer meer informatie over de Squid Sisters aan het licht komt!

    Klaar voor meer onderzoek? Hoofdstuk 5 vind je hier!

    Splatoon 2 komt op 21 juli uit voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op onze officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.