• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De wereld van de Squid Sisters: hoofdstuk 6


    16-05-2017

    De wetenschap davert opnieuw op zijn grondvesten! Onze onderzoeker brengt ons op de hoogte van het wel en wee van de Squid Sisters. Waar wacht je nog op? Laten we verder lezen!

    Wil je je geheugen opfrissen? Laten we nog eens kijken hoe de vork ook alweer in de steel zit.

    Hoofdstuk 6

    De volgende dag stond Marie op het station om Callie op te halen. Toen de trein tot stilstand kwam, bleek Callie echter niet aan boord te zijn. 'Ze heeft zich vast weer verslapen', verzuchtte Marie, en ze besloot op de volgende trein te wachten. Callie zat echter ook niet in de volgende trein en ook niet in de volgende en ook niet in de trein die daarna arriveerde. Het werd avond en Callie was nog steeds in geen velden of wegen te bekennen.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter6_01.jpg

    Marie belde het kantoor van Callie en kreeg te horen dat Callie de avond ervoor meteen naar huis was gegaan na het werk. "Callie leek haast te hebben, maar ik dacht dat ze een trein moest halen", zei de impressario van Callie. Marie belde een paar keer naar het appartement in Inkopolis, maar niemand nam de hoorn op. Marie begon ongerust te worden.

    De volgende ochtend besloot Marie haar vakantie te onderbreken en de eerste trein naar Inkopolis te nemen. Ze vond het vervelend om haar ouders plotseling in de steek te laten, maar ze maakte zich gewoon te veel zorgen om Callie. Eenmaal in de trein keek ze voortdurend naar haar telefoon, in de hoop uit te vinden waar Callie was. Ze vond echter niets wat haar gerust kon stellen.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter6_02.jpg

    Toen ze aankwam in Inkopolis, ging Marie meteen naar haar appartement. De woning leek onaangeroerd. Niets wees erop dat Callie thuis was geweest nadat Marie naar haar ouders was gegaan. Maar als Callie niet thuis was geweest, waar kon ze dan heen zijn gegaan? Marie kreeg plotseling een idee en haastte zich naar buiten.


    Wat een plotwending! Laten we hopen dat onze onderzoeker ons snel meer vertelt over de zoektocht van Marie!

    Splatoon 2 komt op 22 juli uit voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op onze officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.