• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De wereld van de Squid Sisters: hoofdstuk 7


    18-05-2017

    Hier is het dan: het laatste verslag van onze onderzoeker. Iedereen in het Laboratorium voor Inktvisonderzoek heeft hier reikhalzend naar uitgekeken!

    Wil je je geheugen opfrissen? Laten we nog eens kijken hoe de vork ook alweer in de steel zit.

    Hoofdstuk 7

    Zo snel als haar benen haar droegen, ging Marie naar Octocanyon. De hut van Kaptein Kraak (in vele havens beter bekend als Cap'n Cuttlefish) was stil en verlaten. De hut zelf was onaangeroerd, maar de sneeuwbol die ernaast had gestaan, was kapot. Overal lagen scherven. Callie was nergens te bekennen en Marie werd bij de hut niks wijzer. Teneergeslagen keerde Marie terug naar Inkopolis.

    In de stad gonsde het van de geruchten. De Megavoltvis was verdwenen! Hij was al eens kwijt geweest, maar was kort daarna toch weer opgedoken. De inwoners van de stad troostten elkaar en zeiden: "Maak je niet dik! Voor je het weet is die vis weer terug!" Marie huiverde echter en dacht: 'Zou die snoodaard hier weer achter zitten?'

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter7_01.jpg

    Marie was vastbesloten om erachter te komen. Als haar vermoedens klopten, zou er echter geen snelle en eenvoudige oplossing voor dit probleem zijn. Kaptein Kraak was dit keer niet in de buurt om te helpen. Vroeg of laat zouden de inwoners van Inkopolis merken dat Callie was verdwenen. Als Marie de stad achter zich zou laten, zou dat alleen maar bijdragen aan de chaos. Marie had echter geen keuze.

    Ze moest hulp zoeken en er was geen seconde te verliezen. In navolging van Kaptein Kraak moest Marie een dappere vrijwilliger zoeken om binnen te dringen in de ondergrondse basis van de Octarianen. Alleen... Iedereen in Inkopolis kende Marie. Ze wilde niet meer Inklings over de Octariaanse dreiging vertellen dan strikt noodzakelijk was. Geheimhouding en discretie waren immers van het grootste belang voor de operaties van de nieuwe Kraakcommando's.

    CI_NSwitch_Splatoon2_SquidSistersNovel_Chapter7_02.jpg

    Plotseling herinnerde Marie zich het gesprek dat ze in het winkelcentrum had gehad met Callie. Schijnbaar hingen de coolste Inklings rond in een nieuwe wijk van de stad om het tegen elkaar op te nemen in potjes Grondoorlog. Daar zou Marie vast en zeker iemand vinden met genoeg talent en moed voor deze uiterst gevaarlijke missie. Vastberaden ging Marie naar het hippe, nieuwe stadsdeel: Inkopolisplein!

    Het verhaal gaat verder in Splatoon 2...

    Abonneer je op op
    YouTube

    Wat een fenomenale cliffhanger! Zo te zien trommelt Marie Inklings op om Callie op te sporen. Wij bij het Laboratorium voor Inktvisonderzoek zouden dolgraag een handje willen helpen... maar we hebben het nogal druk op dit moment. We hopen echter dat genoeg Inklings gehoor zullen geven aan de oproep van Marie!

    Splatoon 2 komt op 22 juli uit voor de Nintendo Switch! Kom meer te weten over Splatoon 2 op onze officiële spelpagina voor Splatoon 2. Werp ook af en toe een blik op onze officiële Facebook-pagina voor Splatoon, waar we al onze bevindingen publiceren.