• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het is bijna tijd voor de eerste ronde in de ARMS Global Testpunch!


    26-05-2017

    Dit weekend wordt de eerste ronde in de ARMS Global Testpunch gehouden! Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei kun je alvast de ring betreden in een online* demoversie.

    Wie graag tot laat opblijft, kan in de nacht van vrijdag 26 mei op zaterdag 27 mei om 2:00 uur kennismaken met deze nieuwe game. Als je rond die tijd in dromenland bent, kun je op zaterdag om 14:00 uur en om 20:00 uur spelen. Op zondag 28 mei kun je op dezelfde tijden met de demoversie aan de slag.

    Het enige wat je nodig hebt is een Nintendo Switch, een internetverbinding, een Nintendo-account en de gratis** demosoftware voor de ARMS Global Testpunch, die je in de Nintendo eShop kunt vinden. Heb je nog geen Nintendo-account aangemaakt? Geen punt. Ga hiervoor naar de pagina 'Nintendo-account aanmaken' en volg de instructies. Zodra je een account hebt, kun je de demosoftware downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via de spelpagina van ARMS 2.***

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Fallback_nlNL.jpg

    Hier zie je de speeltijden voor de eerste ronde:

    Zaterdag 27 mei

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Zondag 28 mei

    2:00 - 2:59 uur

    14:00 - 14:59 uur

    20:00 - 20:59 uur

    Spelen doe je zo

    Kies je favoriete besturing en sla erop los!

    Als je beide Joy-Con-controllers rechtop houdt, kun je je handen naar voren bewegen om te slaan en de Joy-Con-controllers kantelen om te bewegen. Draai de Joy-Con nadat je hebt geslagen, om je klap effect te geven!

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_ControlScheme_ThumbsUp_nlNL.jpg

    Wat dacht je van deze besturing?

    Als je in de handheldstijl speelt of de Joy-Con-houder, de Nintendo Switch-Pro-controller of één Joy-Con horizontaal gebruikt, dan kun je ook de linkerstick gebruiken om je klappen effect te geven!

    Tips

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_01.jpg

    Gebruik diverse sprongen en manoeuvres om de aanvallen van je tegenstander stijlvol te ontwijken!

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_02.jpg

    Laad je klappen op en geef je tegenstander vervolgens een oplawaai van jewelste!

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_03.jpg

    Je kunt zelfs klappen ontwijken terwijl je springt. Op die manier blijf je langer in de lucht.

    CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_04.jpg

    Wil je een opgeladen klap uitdelen zodra je landt? Houd dan de springknop tijdens je sprong ingedrukt om al je krachten te verzamelen!

    Tot dan, vechtersbazen! Bekijk de ARMS-website voor meer informatie over de game. Houd ook onze Facebook-pagina over de Nintendo Switch in het oog, evenals onze Twitter-account. Vergeet niet dat er op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni een tweede ronde wordt gehouden!

    Op 16 juni komt ARMS uit in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch! Op die dag worden ook de neongele Joy-Con-controllers uitgebracht, evenals de neongele Joy-Con-polsbandjes en de Joy-Con-AA-batterijbooster.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.