• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: Minecraft: Nintendo Switch Edition


    12-05-2017

    Een van de populairste games ooit is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

    Abonneer je op op
    YouTube

    In Minecraft: Nintendo Switch Edition kunnen twee tot vier spelers samen in de lokale multiplayerstand spelen op de televisie of in de tafelstijl. Zowel splitscreen als de Nintendo Switch-Pro-controller* worden ondersteund. In de onlinestand** kunnen maximaal acht spelers samen verkennen en bouwen.

    Het populaire Super Mario Mash-Up Pack zit ook in de game. Ga op verkenning uit in een wereld vol klassieke personages en locaties uit de wereld van Mario.

    Creëer, verken en overleef in Minecraft: Nintendo Switch Edition, nu beschikbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Voor de multiplayerstand zijn mogelijk aanvullende accessoires, games en/of systemen vereist. Deze worden apart verkocht.

    **Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Daarnaast heb je tijdens online spelen een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Voor sommige onlinediensten is er vanaf het najaar van 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.