• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verbreed je horizon op onze vernieuwde website voor Ever Oasis!


    24-05-2017

    Zet je hakken in het zand en bescherm je thuishaven in Ever Oasis, een unieke avonturengame die op 23 juni exclusief wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als uitverkoren Zaailing sla je de handen ineen met de watergeest Esna om een oase te laten opbloeien in een naargeestige woestijn waarin Chaos heerst. Ontrafel het mysterie op onze officiële website voor Ever Oasis.

    De legendarische producer Koichi Ishii en het team achter The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D geven in deze game een hele nieuwe draai aan het RPG-genre. Wanneer een duistere macht met de naam Chaos het land onderwerpt, is het jouw taak om het laatste sprankje hoop in leven te houden in je oase.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Verken een uitgestrekte wereld, ontdek kerkers vol puzzels en smeed nieuwe vriendschapsbanden. Wissel tijdens je missies tussen drie verschillende teamleden en gebruik de unieke vaardigheden van ieder teamlid om de diverse gevaren het hoofd te bieden. Lees meer in het gedeelte Verkennen.

    Op je avonturen moet je regelmatig de strijd aangaan! Sluit de rangen, gebruik de speciale vaardigheden van iedere stam om uit de kluiten gewassen eindbazen een kopje kleiner te maken, en neem het op tegen allerlei verdorven wilde dieren in spannende real-time gevechten. Maak je alvast op voor de strijd in het deel Vechten!

    Samen met de watergeest Esna ga je op zoek naar een vruchtbare plek om te wonen en Chaos op afstand te houden. Open bloeibazaars en voorzie ze van spullen om reizigers naar je oase te lokken en ze bij te laten dragen aan de groei. Kom meer te weten in het gedeelte Groeien.

    Ontrafel de mysteries van de woestijn in Ever Oasis, dat op 23 juni exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht.

    Ever Oasis is vanaf 23 juni verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.