Doe mee aan de Nintendo Switch #SwitchFUN foto-wedstrijd en win het leukste kerstcadeau!


17-11-2017

Speel jij tijdens de koude dagen gezellig op de Nintendo Switch met je familie of vrienden? Deel dan een foto hiervan op social media met de hashtag #SwitchFUN en maak kans op een unieke Nintendo Switch hardwarebundel met Super Mario Odyssey én een Nintendo Switch-game naar keuze* om één van je geliefden mee te verrassen tijdens de feestdagen!!

Met de Nintendo Switch kun je altijd, overal en met iedereen samenspelen. Daarmee is het natuurlijk de ideale console om met familie en vrienden je spelplezier te delen. Samenspelen op de Nintendo Switch kan namelijk op vele manieren. Zo kun je samen met je vriendin tijdens een gezellige winteravond een aantal puzzels oplossen met Snipperclips in tafelstijl, of kun je het op een koude zondagmiddag opnemen tegen je broertje in Mario Kart 8 Deluxe in tv-stijl. De mogelijkheden om samen te spelen met de Nintendo Switch zijn eindeloos!

Wij vinden het heel leuk om te zien hoe jij tijdens de laatste maanden van 2017 met familie en vrienden plezier beleeft aan de Nintendo Switch. Maak daarom een foto waarop dit te zien is, deel deze foto publiek op social media (Instagram, Facebook of Twitter) met de hashtag #SwitchFUN en en maak kans om deze unieke console tijdens de feestdagen aan je familie of vrienden te kunnen schenken.

Deelnemen kan tot en met 17 december 2017 om 23u59.

Lees hier de algemene voorwaarden. (PDF, 161 kB)

Succes!

*onder voorbehoud van beschikbaarheid