• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Een nieuwe vechter voegt zich bij het ARMS-team


    30-11-2017

    Opgelet ARMS-fans! Een nieuwe vechter komt ten tonele en doet mee aan het ARMS-toernooi! Geef deze krachtpatser een warm welkom. Hier is… Springtron!

    H2x1_NSwitch_Arms_Springton.jpg

    Springtron – De meedogenloze machine

    Een vechtmachine gemaakt door het ARMS-laboratorium. Zijn metalen uiterlijk is gebaseerd op de populaire vechter Spring Man, en zit vol met de nieuwste technieken. Om te kunnen pronken met hun technologische prestatie hebben de onderzoekers besloten dat hij eindelijk officieel in de schijnwerpers mag treden om mee te doen aan het ARMS-toernooi!

    Springtron's gelijkenissen met Spring Man zijn ook terug te vinden in zijn ARMS. Ook hij gebruikt Toaster, Boemerang en Drietander! Zijn favoriete level is de Trainingsring. Het is de perfecte locatie voor vechters (en machines) in opleiding!

    SQ_NSwitch_Arms_Springton.jpg

    Na het downloaden van de gratis software-update* die vanaf vandaag beschikbaar is, kun je Springtron kiezen als speelbare vechter. We wensen je veel plezier met deze metalen vechtmachine!

    ARMS is verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De neongele Joy-Con-controllerset, neongele Joy-Con-polsbandjes en een Joy-Con-AA-batterijboosterset zijn ook beschikbaar.

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.