• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: The Elder Scrolls V: Skyrim®


    17-11-2017

    The Elder Scrolls V: Skyrim®, de epische game die meer dan 200 'game van het jaar'-prijzen won, is vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

    Wanneer de draken die beschreven staan in de Elder Scrolls terugkeren, staat de toekomst van Skyrim op het spel. Als Dragonborn, de door profetieën voorspelde held met immense krachten, ben jij de enige die ze kan stoppen.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Maak je eigen personage en doe ongeveer alles wat je wilt. Kies uit honderden wapens, spreuken en vaardigheden en gebruik de gloednieuwe, exclusief voor de Nintendo Switch toegevoegde bewegingsbesturing om met slagwapens te zwaaien, je boog te richten, of sloten te openen.

    Je kunt compatibele amiibo van The Legend of Zelda-personages (apart verkrijgbaar) gebruiken om spullen uit die serie te krijgen. Maai vijanden neer met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of hul jezelf in het Champion’s Tunic.*

    NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_06.jpg

    De Nintendo Switch-versie van Skyrim bevat ook alle officiële uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn. Bezoek nieuwe steden en kerkers, voltooi nieuwe missies, sluit je aan bij een oud genootschap en bouw je huis van de grond af op.

    Leid een ander leven, in een andere wereld… altijd en overal in The Elder Scrolls V: Skyrim® op de Nintendo Switch.

    The Elder Scrolls V: Skyrim is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Deze voorwerpen kun je ook krijgen door in de game te vorderen, dus zonder amiibo.