• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontmoet enkele personages uit Xenoblade Chronicles 2


    10-11-2017

    Ben je klaar voor je avontuur in Xenoblade Chronicles 2? Deze gigantische RPG wordt op 1 december uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar we stellen je eerst wat personages voor die je op je grote reis zult tegenkomen!

    Als je de nieuwe 'Xenoblade Chronicles 2'-Direct nog niet hebt gezien, bekijk dan nu de trailer waarin een aantal personages worden voorgesteld!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat de trailer in het Japans is. Dit is omdat de game speelbaar is met een Engelse of Japanse voice-over, dankzij de gratis DLC die beschikbaar zal zijn vanaf de release.

    Laten we eens een kijkje nemen naar de personages van Xenoblade Chronicles 2.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Rex.jpg

    Rex

    Rex is een jonge Driver die bruist van de levenslust. Vroeger verdiende hij de kost door bruikbare hulpmiddelen te verzamelen onder de wolkenzee. Zijn ontmoeting met Pyra heeft echter alles veranderd en het lot van de wereld ligt nu in zijn handen...

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Pyra.jpg

    Pyra

    Pyra is de Blade die Rex vergezelt. Samen proberen ze Elysium te bereiken. Pyra is een speciale Blade, beter gekend als de Aegis. In de wereld van Alrest zijn er talloze tegenstanders die haar krachten begeren!

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Nia.jpg

    Nia

    Nia is erg energiek en eigenwijs. Ze schroomt nooit om haar mening te geven. Met Rex heeft ze regelmatig woorden en dat lijkt ze stiekem wel leuk te vinden. Dit is trouwens niet zomaar een kapsel, dat zijn haar oren!

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Dromarch.jpg

    Dromarch

    Dromarch is de edelmoedige Blade van Nia. Hij wijkt al sinds haar jeugd niet van haar zijde. Ondanks zijn uiterlijk kan hij normaal communiceren met Nia en de rest van de groep. Hij spreekt Nia aan met 'milady', en daardoor klinkt hij een beetje als een butler.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Tora.jpg

    Tora

    Tora, is de assiste... euh, Nopon-vriend van Rex! Hij is technisch begaafd en droomt ervan een Driver te worden. Helaas heeft hij niet de kwaliteiten om een Driver te worden, maar daarvoor heeft hij wel een plan achter de hand…

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Poppi.jpg

    Poppi

    Tora heeft zijn hart en ziel gelegd in het bouwen van Poppi, zodat hij zelf een Driver zou worden! Poppi is een kunstmatige Blade met een krachtig metalen lichaam en spreekt vloeiend Nopon.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Jin.jpg

    Jin

    Jin is de leider van Torna, een ondergrondse groep die op zoek is naar de Aegis. Hij ziet er misschien cool en rustig uit, maar hij zal er alles aan doen om zijn doel te bereiken.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_Characters_Malos.jpg

    Malos

    Dit is Malos, de rechterhand van Jin. Zoals je ziet is hij een grote kerel met een woest temperament. Hij is een geweldige Driver en enorm beangstigend op het slagveld!

    Wil je graag meer weten? Kijk dan op de officiële website van Xenoblade Chronicles 2, de Facebook-pagina van Nintendo Switch of onze Twitter-account! Hou deze pagina's kort voor de release in de gaten voor extra informatie!

    *Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    De game is voorzien van Engelse, Franse, Spaanse, Duitse en Italiaanse schermteksten en Engelse en Japanse gesproken teksten.