• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er zijn nu 200 games beschikbaar in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch!


    27-10-2017

    Na de release van de Nintendo Switch in maart zijn er enorm veel geweldige games uitgebracht voor dit systeem. Met de release van Super Mario Odyssey is het aantal beschikbare games in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch tot 200 gestegen! (Ja, we tellen ze elke dag.)

    CI_Switch_200Games_ALL.gif

    Is het niet te vroeg om terug te kijken op het verleden? Totaal niet! Kijk even mee naar onze grootste releases van de voorbije acht maanden...

    SQ_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild.jpg

    In maart begonnen we met een klapper van formaat: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tot op heden zit de game nog steeds vol verrassingen en uitgekiende bijzonderheden.

    SQ_NSwitch_MarioKart8Deluxe.jpg

    In april lag Mario Kart 8 Deluxe voor je klaar in de schappen. Het is tot nu toe het grootste raceavontuur voor de Nintendo Switch en laat spelers altijd, overal en met iedereen racen!

    SQ_NSwitch_MinecraftNintendoSwitchEdition.jpg

    Minecraft: Nintendo Switch Edition kwam uit in mei. Spelers gingen meteen aan de slag in dit creatieve avontuur, en waren tot in de late uurtjes bezig met het maken van meesterlijke bouwwerken.

    SQ_NSwitch_Arms.jpg

    In juni verscheen een ander zwaargewicht op het toneel: ARMS. Deze vechtgame brengt je ongekend boksplezier!

    SQ_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_01.jpg

    In juli knalde de inkt over het scherm in de multiplayer-kliedergame Splatoon 2. Deze editie kwam in een nieuw jasje met nieuwe spelstanden, levels en wapens!

    SQ_NSwitch_MarioAndRabbidsKingdomBattle_EU.jpg

    In augustus volgde het theatrale strategieavontuur Mario + Rabbids® Kingdom Battle, waar je met dynamische turn-based gevechten, knettergekke humor en uitdagende puzzels de rust weer eens moet herstellen in het Paddenstoelenrijk.

    SQ_NSwitch_EASportsFifa18.jpg

    In september rolde het legendarische EA SPORTS™ FIFA 18 over de vloer. Met FIFA Ultimate Team™, Career Mode, Online Seasons en Local Seasons is deze release op de Nintendo Switch de meest diepgaande en draagbare FIFA ooit!

    SQ_NSwitch_NBA2K18.jpg

    In september kwam er geen einde aan de sportgames. NBA 2K18 stond voor de deur met een authentieke en ongeëvenaarde basketbalervaring. Uiteraard ook voor de Nintendo Switch.

    SQ_NSwitch_SuperMarioOdyssey_NewsImage_01.jpg

    Nu het einde van oktober voor de deur staat zijn we verheugd je Super Mario Odyssey aan te kondigen! Ga met Mario op een heuse wereldreis, verzamel energiemanen en stop de bruiloft van Bowser!

    Blijf helemaal op de hoogte met de Nintendo eShop aanraders. Dit nieuws brengt je elke maand de beste games in de Nintendo eShop. Neem zeker een kijkje in het wekelijks downloadnieuws voor de meest recente informatie, of bezoek voor het te laat is de spookachtige Halloweenkortingsactie in de Nintendo eShop! Deze actie eindigt op 2 november.