• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Belangrijke informatie over de stopzetting van het Wii-winkelkanaal


    29-09-2017

    In 2019 zal het Wii-winkelkanaal, dat sinds december 2006 beschikbaar is voor de Wii en de Wii U, worden stopgezet. Het Wii-winkelkanaal is toegankelijk op de Wii U dankzij de achterwaartse Wii-compatibiliteit. We willen onze klanten bedanken voor hun trouwe ondersteuning, en we wensen iedereen nog veel speelplezier.

    Volgens de planning worden alle diensten gerelateerd aan het Wii-winkelkanaal stopgezet, inclusief de aankoop van WiiWare en de Virtual Console-software, downloads via Wii-kanalen en het gebruik van de Wii U-overdrachtssoftware, waarmee gegevens van de Wii kunnen worden overgedragen naar de Wii U.

    Einddata per dienst

    • Het toevoegen van punten aan het Wii-winkelkanaal eindigt op: maandag 26 maart 2018 - 22:00 uur
    • De aankoop van WiiWare, Virtual Console-software en Wii-kanalen (inclusief de gratis software)* eindigt op: donderdag 31 januari 2019 - 7:00 uur
    • De stopzetting van het Wii-winkelkanaal en van de functie om software opnieuw te downloaden gebeurt in 2019. Op een latere datum wordt hierover meer informatie bekendgemaakt.

    *Op een paar uitzonderingen na is het mogelijk om eerder gedownloade WiiWare-, Virtual Console- en Wii-kanaal-software opnieuw te downloaden vóór de volledige stopzetting van het Wii-winkelkanaal in 2019.