Bezoek Nintendo tijdens GameForce!


14-09-2017

Prachtige Nintendo Switch-titels als Super Mario Odyssey, FIFA 18 en NBA 2K18 zijn speelbaar op GameForce, net als Metroid: Samus Returns en Mario + Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen voor de Nintendo 3DS-familie.

Abonneer je op op
YouTube

Naast het spelen van verschillende games, vind je centraal op de stand ook een Battle Arena waar diverse competities gaan plaatsvinden. Doe jij ook mee?

Volgende competities vinden plaats op de Nintendo-stand:

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober – Kwalificatie Official Belgian Splatoon 2 - Championship

Tijdens GameForce vinden de kwalificaties plaats van het Official Belgian Splatoon 2 - Championship. Wil je meedoen? Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Zaterdag 30 september & Zondag 1 oktober - Mario Kart 8 Deluxe Toernooi

Mario Kart-fans kunnen deelnemen aan een Mario Kart 8 Deluxe Toernooi dat zowel op zaterdag 30 september als zondag 1 oktober plaatsvindt tijdens GameForce. Deelnemers kunnen zich voor deze race-wedstrijd vanaf 10:00 uur inschrijven op de Nintendo-stand. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. Wees er dus op tijd bij! Klik hier voor de voorwaarden. (PDF, 138 kB)

Zaterdag 30 september– ARMS Toernooi

Op zaterdag 30 september kunnen bezoekers duelleren in een potje ARMS. Ben je een fan van boksen met net iets meer mogelijkheden, schrijf je dan vanaf 10:00 uur in bij de Nintendo-stand om tegen elkaar te strijden. Iedereen mag meedoen, maar het aantal deelnemersplaatsen is beperkt.

Wie weet word jij ARMS-kampioen van GameForce! Klik hier voor de voorwaarden. (PDF, 138 kB)

Zondag 1 oktober – Pokkén Tournament DX Toernooi

Op zondag 1 oktober kunnen Pokémon-fans aan de slag met Pokkén Tournament DX in het eerste Pokkén Tournament DX Toernooi voor de Nintendo Switch. Inschrijvingen starten om 10:00 uur op de Nintendo-stand. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Klik hier voor de voorwaarden. (PDF, 140 kB)

Ontvang je code voor de mysterieuze Pokémon Marshadow

Op de Nintendo-stand ontvang je bij de balie jouw unieke code voor de mysterieuze Marshadow, die je kan activeren in Pokémon Sun of Pokémon Moon voor Nintendo 3DS. Marshadow staat bekend om zijn Special Thief attack. Zolang de voorraad strekt.

GameForce vindt plaats op 30 september en 1 oktober in de Nekkerhallen in Mechelen. Klik hier voor meer informatie.

Hou de social media-kanalen van Nintendo België in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

www.facebook.com/NintendoSwitchNL

www.facebook.com/splatoonNL

www.instagram.com/NintendoSwitchNL

Hopelijk zien we je daar!