• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters


    29-09-2017

    De vreemde maar vriendelijke Yo-kai herrieschoppers zijn terug in een avontuur vol met reizen door de tijd in YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen. Nu beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen!

    YO-KAI WATCH 2: Droomfantomen is het ultieme YO-KAI WATCH 2-avontuur! Er zijn nieuwe en exclusieve missies, wicked Yo-kai en gloednieuwe locaties die je kunt verkennen!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Zet je schrap voor meer dan 100 missies, waarvan er maar liefst twaalf exclusief voor de Droomfantomen worden uitgebracht. Ontdek de roots van de mysterieuze Darknyan en kom meer te weten over het verleden van Whisper.

    Voor het eerst in de geschiedenis kun je vrienden worden met wicked Yo-Kai! Droomfantomen biedt je vijftien wicked Yo-Kai die vroeger verschenen als tegenstander, maar waar je nu vrienden mee kunt worden.

    Droomfantomen heeft een aantal nieuwe locaties te bieden zoals het kasteel Sawayama, waar je alles kan leren over het verleden van Whisper. Ook is er het fantastische Gera Gera-oord, met een lunapark genaamd Gera Gera-land, het Kaibuki Theater en de Werketweg, waar Oni overheelijke delicatessen voor je voorbereid.

    Daarbovenop krijgen spelers met de opgeslagen gegevens van YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken of YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten nu toegang tot nieuwe kerkers waarin je speciale eindbazen kunt verslaan en vrienden kunt worden met exclusieve Yo-kai!

    Het avontuur van YO-KAI WATCH® 2 gaat verder in YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen, nu exclusief verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, alleen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.