• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Metroid: Samus Returns


    15-09-2017

    Kruip in de huid van de legendarische premiejager Samus Aran en jaag op een gevaarlijke buitenaardse levensvorm in Metroid: Samus Returns. Nu exclusief beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

    In de volledig herbewerkte versie van het Game Boy-spel Metroid II: Return of Samus verken je de levensgevaarlijke planeet SR388. Deze keer met adembenemende visuele 3D-effecten, uitgebreide locaties en nieuwe, krachtige vaardigheden.

    Abonneer je op op
    YouTube

    De planeet SR388 wordt bedreigd door een buitenaardse levensvorm genaamd de Metroids. De legendarische premiejager Samus Aran gaat op jacht om deze vijandelijke soort te vernietigen, voor deze wezens in de verkeerde handen vallen. Verken een doolhofwereld vol met vernuftige technologieën en verrijk je arsenaal met nieuwe wapens en vaardigheden terwijl je de Metroid-plaag opspoort.

    CI_3DS_MetroidSamusReturns_Samus_01.jpg

    Word heer en meester van een arsenaal aan nieuwe wapens en geavanceerde tactieken, om het verslindende karakter van de planeet en dodelijke ontmoetingen met eindbazen te overleven. Weer inkomende projectielen af en verdedig je tegen vijandige aanvallen met een goed-getimede counterslag, en vuur alle kanten op met de vaardigheid 'Vrij richten'. Door het gebruik van de nieuwe Aeion-krachten kun je onverkende gebieden vrijspelen, vijanden het vuur aan de schenen leggen, en zelfs de tijd vertragen.

    Naast de game worden er twee nieuwe amiibo (apart verkrijgbaar) uitgebracht: Samus Aran en een Metroid-amiibo. Deze amiibo zullen je samen met andere compatibele amiibo helpen in je avontuur, en kunnen gebruikt worden om nieuwe content vrij te spelen nadat je de missie hebt afgerond.

    My Nintendo-beloning

    Vanaf nu tot 30 september kunnen My Nintendo-gebruikers 10% korting krijgen op Metroid: Samus Returns via de Nintendo eShop, in ruil voor 30 gouden punten.

    Ontvang je beloning

    Jaag op een gevaarlijke buitenaardse levensvorm en vernietig een dreiging in het universum in Metroid: Samus Returns, een klassiek 2D-Metroid-avontuur, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Metroid: Samus Returns is nu beschikbaar in de winkels en als downloadbare versie via de Nintendo eShop, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Tegelijk met de New Nintendo 3DS XL Samus Edition* worden er amiibo-figuurtjes van Samus Aran en Metroid uitgebracht.

    *Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit product.