• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Splatoon European Championship – Belgian Championship 2017!


  09-10-2017

  Inklings van elk niveau, met elke stijl, welkom bij het Official Belgian Splatoon 2 - Championship! Nu Splatoon 2 een dikke hit is op de Nintendo Switch, gaan we op zoek naar het beste Splatoon 2-inktvissenteam in België!

  Of je nu deel uitmaakt van een geoefend kwartet of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Official Belgian Splatoon 2 - Championship. Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan deze spetterende fun: van multiplayer toernooien tijdens GameForce tot online kwalificatierondes waarin je kunt samenspelen met spelers die niet direct in je buurt wonen.

  In totaal kunnen vier teams van elk vier spelers zich kwalificeren voor de grote finale die plaatsvindt op zondag 22 oktober tijdens FACTS 2017. Zo komen de beste inktvissenteams vanzelf bovendrijven!

  Het winnende team kan uiteraard rekenen op de bewondering van Splatoon 2-spelers uit het hele land. Daarnaast krijgt het winnende team een trofee, een Splatoon 2 fanbundel vol Splatoon-merchandise én een exclusief kampioensshirt voor ieder teamlid om met trots te dragen. Klik hier voor de voorwaarden. (PDF, 289 kB)

  De Belgische kampioen plaats zich bovendien voor het Splatoon European Championship dat in 2018 zal plaatsvinden.

  Online Kwalificaties Official Belgian Splatoon 2 - Championship

  De online kwalificaties voor België vinden plaats op 11 oktober en 14 oktober. Inschrijven voor de online kwalificaties kan via de inschrijfpagina’s van ESL:

  woensdag 11 oktober om 19:00 uur

  zaterdag 14 oktober om 18:00 uur

  Inklings die nog op zoek zijn naar teamgenoten, kunnen gebruik maken van het ESL Splatoon Discord-kanaal om hun team compleet te maken.

  Hou deze pagina en de social media-kanalen van Nintendo België in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

  Hou deze pagina en de social media-kanalen van Nintendo België in de gaten voor verdere aankondigingen en updates.

  www.facebook.com/NintendoSwitchNL en www.facebook.com/splatoonNL

  Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Official Belgian Splatoon 2 - Championship!

  Succes en denk in het heetst van de strijd aan deze wijze woorden: laat je niet pakken, want dan word je gebakken!

  Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in winkels, de downloadbare versie is verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.