• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Xenoblade Chronicles 2 komt op 1 december uit voor de Nintendo Switch!


  22-09-2017

  Abonneer je op op
  YouTube

  In de meest recente Nintendo Direct is goed nieuws aangekondigd: Xenoblade Chronicles 2 komt op 1 december uit voor de Nintendo Switch! Dat klopt: dit jaar nog!

  Tijdens de presentatie kregen kijkers een heleboel nieuwe informatie en konden ze een blik werpen op diverse nieuwe Titans die Alrest bevolken, evenals de beschavingen die op of zelfs in deze Titans bestaan. Het lijkt erop dat Cloud Sea niet zo vredevol is als het lijkt.

  Gramps is een Titan die de functie van beschermengel uitvoert en een soort van huisbaas is voor Rex, het hoofdpersonage. Gramps heeft ons vanalles verteld over Blades en gevechten, maar het is beter dat je het zelf van hem hoort.

  Abonneer je op op
  YouTube

  Dat is nog niet alles! Naast de standaardversie wordt ook de Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition uitgebracht.* In deze bundel zitten een aantal bonusitems. Op dezelfde dag wordt ook de Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition (apart verkrijgbaar) uitgebracht.

  Later maken we meer bekend over Xenoblade Chronicles 2. Houd onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch in de gaten voor meer informatie.

  Xenoblade Chronicles 2 is vanaf 1 december 2017 verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch. Op dezelfde dag worden ook de Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition* en Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition uitgebracht.

  *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.