• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Details van de gamescom-activiteiten van Nintendo, waaronder een eerste gebruikerservaring van Super Mario Party


  01-08-2018

  H2x1_Gamescom_2017.jpg

  1 augustus 2018 – Bezoekers van de Nintendo-stand op gamescom in Keulen, Duitsland, gaan dit jaar heel wat beleven. Ze kunnen bijvoorbeeld als eerste spelers een reeks leuke nieuwe minigames proberen in Super Mario Party, maar ook aan de slag gaan met andere komende Nintendo Switch-software, inclusief Super Smash Bros. Ultimate en meer.

  Super Mario Party verschijnt op 5 oktober, exclusief voor de Nintendo Switch, en brengt de originele bordspellenstand terug naar hoe het begon: vier spelers die over het bord racen om sterren te pakken, waarbij spelers strategische voorwerpen als speciale dobbelblokken gebruiken. Maar er zijn ook andere spelstanden, zoals de Keetkamer waarin twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld en het Online Mariothon-minigamefestijn dat spelers online laat samenspelen. Bezoekers van de Nintendo-stand in Hall 9 kunnen als voorproefje alvast vijf van de nieuwe minigames proberen.

  Andere speelbare games tijdens de show, die duurt van dinsdag 21 augustus tot zaterdag 25 augustus, zijn:

  Fans die niet naar de show kunnen komen, kunnen meer zien van reeds aangekondigde games op het YouTube-kanaal van Nintendo, via een reeks video’s die tijdens de gamescomweek worden opgenomen in de RedCube-studio op de beursvloer. Fans kunnen nieuwe beelden verwachten van diverse games, inclusief Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country, en DAEMON X MACHINA van Marvelous, met commentaar van producer Kenichiro Tsukuda.

  Bezoekers van de Nintendo-stand in Hall 9 op gamescom, die van 21 tot 25 augustus in Keulen in Duitsland wordt gehouden, kunnen voor het eerst aan de slag met Super Mario Party, maar ook hands-on gaan met Super Smash Bros. Ultimate, FIFA 19 en meer. Ondertussen kunnen fans thuis tijdens de gamescomweek video's verwachten die nieuwe gameplaybeelden tonen van diverse, reeds aangekondigde games, waaronder Super Mario Party, DAEMON X MACHINA en meer.

  Hou de officiële gamescom 2018-website in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Nintendo op gamescom 2018!

  Ga voor meer updates naar:

  Nintendo Nederland op Twitter: https://twitter.com/nintendonl

  Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

  Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

  Nintendo Nederland op YouTube: http://www.youtube.com/NintendoNederland

  Nintendo Nederland op Instagram: https://www.instagram.com/nintendonl/