Splatoon 2 Belgian Championship


31-08-2018

Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van België. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Belgian Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterend spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Belgium Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Gameforce in Mechelen. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

Zaterdag 8 september om 19:00 uur

Zondag 23 september om 16:00 uur

Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens FACTS in Gent gehouden worden. Zowel op de zaterdag en zondag van FACTS is er plek voor acht teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Stuur dan uiterlijk 24 september een mailtje naar ons via event@nintendo.be met daarin de volgende details:

- De naam van je team

- De namen van alle vier spelers en een back-up speler

- Geboortedata van alle spelers

- E-mail adres van de teamleider

- Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is

- Voorkeurs dag waarop jij en je team mee willen doen

We laten je uiterlijk op dinsdag 25 september per mail weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor FACTS als je geselecteerd wordt voor de offline kwalificaties.

Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Beneluxen ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Belgian Championship!

Klik op deze link voor alle info en voorwaarden. (PDF, 136 kB)