Splatoon 2 Belgian Championship


31-08-2018

Attentie Inklings! Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van België. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Belgian Championship! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterend spektakel, zowel online (niet meer mogelijk) als offline. Het winnende team van de Belgium Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Gameforce in Mechelen. Twee teams hebben zich geplaats tijdens de online kwalificaties. Deze vonden plaats op zaterdag 8 september en zondag 23 september.

Er is nog plaats om tijdens FACTS deel te nemen aan de offline kwalificaties voor het #Splatoon2 Belgian Championship. Kom je ter plaatse aanmelden om deel te nemen en van spetterende gevechten te genieten!

Lijkt het je fantastisch om mee te doen maar heb jij als eenzame Inkling nog geen team? Meld je dan zeker aan bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Beneluxen ontmoet daar jouw toekomstige teamgenoten.

Verzamel dus je team, denk goed na over jullie uitrusting en oefenen maar! Je zult al je skills nodig hebben, als je met je team gekroond wilt worden tot winnaar van het Splatoon 2 Belgian Championship!

Klik op deze link voor alle info en voorwaarden. (PDF, 358 kB)