Deel je plezier met de Nintendo Switch! #SwitchFUN


21-12-2018

Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Gefeliciteerd aan de winnaressen: Lola Visser en Tilly !

Iedereen die heeft meegedaan aan deze wedstrijd, heel erg bedankt! We hebben genoten van jullie inzendingen.

--------------------------------

Met Nintendo Switch speel je waar, wanneer en met wie je maar wilt. En wat is leuker dan het plezier delen met je vrienden en familie? Als je één van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, kun je samen overal multiplayer-games spelen. Smash je elkaar genadeloos uit beeld om te laten zien wie de sterkste is in Super Smash Bros. Ultimate? Ga je in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! samen Pokémon vangen? Of geniet je van een feestje met Super Mario Party? Hoe en waar je maar geniet van Nintendo Switch-spelplezier, laat het ons zien!

Hoe kan ik deelnemen?

Maak een foto waarop je samen met vrienden of familie van een multiplayer-game op de Nintendo Switch geniet. Deel deze foto met ons door hem op Instagram, Facebook of Twitter te plaatsen met de hashtag #SwitchFUN (let hierbij op dat je je bericht publiek plaatst zodat wij de foto kunnen terugvinden). Deelnemen kan tot en met zondag 13 januari 2019 23:59 uur.

Inspiratie voor je foto’s kan je vinden op onze @NintendoSwitchNL account op Instagram!

Wat kan ik winnen?

Geniet van nog meer multiplayer-fun op de Nintendo Switch! De persoon die de leukste foto maakt, mag vanaf 11 januari rennen, springen en vijanden verslaan in New Super Mario Bros. U Deluxe! In deze nieuwe game voor de Nintendo Switch kan je met maximaal vier spelers op avontuur gaan in 164 levels! Je ontvangt bovendien een eShop kaart ter waarde van 50€ om nog een extra game uit te kiezen uit de meer dan 1000 games die intussen beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch! Daar bovenop krijgt onze winnaar ook een officieel gelicenseerde Nintendo Switch beschermhoes zodat de Nintendo Switch overal veilig mee naartoe kan.

De foto die de tweede plaats behaald bij deze wedstrijd ontvangt een eShop tegoed-kaart van 50€.

We maken de winnaar bekend op dinsdag 15 januari 2019 via onze Social Media kanalen.

www.instagram.com/NintendoSwitchNL

www.Facebook.com/NintendoSwitchNL

www.twitter.com/NintendoNL

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in België en Nederland.

Lees HIER (PDF, 163 kB) alle voorwaarden voor deze wedstrijd.

Veel succes!