Pro-augurk of anti-augurk? Het volgende Splatfest start op 10 februari in Splatoon 2!


05-02-2018

Het nieuwe Splatfest-thema is bekend! Heb jij je hamburger het liefst met of zonder augurken?

H2x1_NSwitch_Splatoon2_NewsImage_SplatfestGherks_nlNL.jpg

Dit Splatfest begint op 10 februari om 15:00 uur en eindigt op 11 februari om 15:00 uur. De resultaten zullen kort daarna door Lorelei en Marie bekend worden gemaakt.

Inklings opgelet: je kunt sinds kort ook video's opnemen in Splatoon 2 op de Nintendo Switch. Houd gewoonweg je opnameknop ingedrukt!* Hiermee kun je je allerbeste Splatfest-momenten uploaden naar social media.**

Hoe doe ik mee?

Je kunt nu een kant in de game kiezen! Ga naar de stemmachine op het Inkopolisplein, kies je gewenste team en haal je Splatfest-T-shirt op.

Hoe bereid ik me voor op het Splatfest?

Heb je al een Splatfest-T-shirt? Je kunt de lege openingen invullen met effecten door gewone Grondoorlogen te spelen, zodat je helemaal voorbereid bent als het Splatfest begint.

Wat zijn mijn voordelen?

Wanneer de uitslag binnen is, word je beloond met superzeeslakken op basis van je prestaties en of je team heeft gewonnen. Hiermee kun je je kleding upgraden bij Mikey op het Inkopolisplein. Hij is dol op superzeeslakken.

We zien je komende zaterdag voor deze hamburgerstrijd, Inklings!

Nog niet bekend met Splatoon 2? Kom meer te weten over de game op de officiële Splatoon 2-website en blijf op de hoogte via de Facebook-pagina voor Splatoon, waar het Laboratorium voor Inktvisonderzoek de nieuwste ontdekkingen publiceert.

Splatoon 2 is verkrijgbaar in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

*Om video's op te nemen en te delen heb je een systeem nodig met versie 4.0.0 of hoger.

**Om opgenomen gameplay-video's te delen op sociale media moet je Nintendo-account gekoppeld zijn aan je Nintendo Switch-gebruiker.