• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Tetsuya Takahashi van Monolith Soft onthult meer informatie over de nieuwe update van Xenoblade Chronicles 2


    09-02-2018

    16 februari 2018: Vanwege een bug is de update naar Ver.1.3.0 voor Xenoblade Chronicles 2 uitgesteld tot 2 maart. Onze excuses voor de vertraging.


    Tetsuya Takahashi, Executive Director van Monolith Soft vertelt ons meer over de komende updates voor Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Het woord is aan meneer Takahashi:

    Hallo, allemaal. Ik ben Tetsuya Takahashi van Monolith Soft. Vandaag vertel ik je graag wat meer over wat je kunt verwachten van de update naar versie 1.3.0 die volgende week uitkomt.

    Allereerst is er de New Game Plus-stand. Met deze stand kun je veel meer dan de game nog een keer spelen. Je zult namelijk merken dat we ook een aantal nieuwe functies hebben toegevoegd.

    Onder de update valt het volgende.

    • De Blades van Torna (Obrona, Sever, Perdido en Cressidus) kunnen zich als Blades bij de speler voegen.
    • Ook kunnen Akhos, Patroka en Mikhail van Torna de speler als Blades vergezellen.

    Je kunt ze opnemen in je groep door te resoneren met Core Crystals (of ze gaan met je mee wanneer je ze tijdens missies ontmoet). Zoals je misschien verwacht, kun je ze al vrij vroeg in de game krijgen via een Common Core Crystal. Dit kan het verhaal een beetje verknoeien, maar voor ons staat voorop dat we de game nog leuker willen maken om te spelen. Ik hoop daarom ook dat je kunt resoneren met deze Blades en dat je ze graag bij je wilt hebben.

    • Alle Blades kunnen op Merc Missions gestuurd worden. Dat betekent dat Blades zoals Pyra en Mythra, die je voorheen pas na het uitspelen van de game op expeditie kon sturen, nu al gelijk beschikbaar zijn.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_News_PyraMercMission.jpg

    • Er worden meer groeifactoren toegevoegd waarmee je de Affinity Charts van de Drivers kunt vrijspelen.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_News_NiaAffinityChart.jpg

    • In herbergen kun je nu het niveau van je Drivers verlagen en zo bonuservaring krijgen op basis van het verlaagde niveau. Deze bonuservaring kun je vervolgens weer ruilen voor speciale voorwerpen, waaronder een voorwerp dat het aantal beschikbare accessoirevakjes voor een Driver doet toenemen. Je kunt deze voorwerpen krijgen door te ruilen met zogeheten bards die op iedere Titan rondlopen.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_News_RexAccessories.jpg

    • Van een bepaalde Blade zal de Special op niveau 4 worden vrijgespeeld.


    Er zijn bovendien vijf updates die niet alleen invloed hebben op de tweede speelbeurt, maar ook je eerste.

    CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_News_PatrokaBlade.jpg

    • Een vergrendelmechanisme waarmee je bepaalde Blades kunt vastzetten in je team.
      • Je kunt voorkomen dat bepaalde Blades via het menu vrijgelaten kunnen worden, waardoor ze zichtbaarder zijn. Deze functie zal in verschillende situaties van pas komen, bijvoorbeeld wanneer je een viersterren-Common Blade krijgt.
    • De optie om de scènes over te slaan waarin een Blade aan het resoneren is.
    • Wanneer de minikaart vergroot in beeld is, krijg je dezelfde pictogrammen te zien als in het Skip Travel-scherm.
    • Een makkelijke spelstand wordt toegevoegd. De oorspronkelijke moeilijkheidsgraad van de game is de normale stand. Op ieder moment kun je de moeilijkheid van de game aanpassen.
    • Nieuwe sorteeropties voor de lijsten van de accessoires, Aux Cores en Blades.


    De volgende gegevens zullen van je opslagbestand worden overgedragen naar de New Game Plus-stand.

    • Het niveau van de Drivers.
    • De uitrusting en Affinitiy Charts van de Drivers en de Blades.
    • Geresoneerde Blades.
    • Verkregen voorwerpen en goud.
    • Ontwikkelingsniveaus van steden en het Merc Group-niveau.
    • Content in het Event Theater en de Unique Monster-versla-status.

    Let op: je voortgang in missies, Heart-to-Hearts, Skip Travel-punten en voltooide Merc Missions worden hierbij gewist.


    Het volgende is belangrijk om te onthouden.

    Om in de New Game Plus-stand te kunnen spelen moet je de oorspronkelijke game hebben uitgespeeld, en je moet een opslagbestand hebben van het opslagscherm dat direct na het einde verschijnt.

    Doordat de gegevens van na het einde worden gebruikt, kun je blijven doorspelen. Als je op het titelscherm ziet dat Rex en de anderen eruitzien zoals na het uitspelen van de game, weet je dat je in de New Game Plus-stand kunt spelen.

    Houd er dus rekening mee dat als je de voortgang van een uitgespeeld spel wist en een nieuw spel begint, je geen gebruik kunt maken van de New Game Plus-stand. Je zult het nieuwe spel dan opnieuw moeten uitspelen om in de New Game Plus-stand te kunnen spelen.

    Dit is je waarschijnlijk al opgevallen, maar als je de game hebt uitgespeeld, zie je een symbool op het opslagscherm. We overwegen momenteel om spelers die dit symbool kunnen zien, een klein cadeautje te geven. Blijf het nieuws over deze game dus in de gaten houden!

    Naast de update naar versie 1.3.0 ontvangt iedereen die de uitbreidingspas koopt, ook nog eens een vierde set met nuttige voorwerpen.

    Dit kun je allemaal verwachten wanneer versie 1.3.0 uitkomt.

    Eigenlijk wilden we deze update al eerder uitbrengen, maar omdat hij wat groter is dan de gemiddelde versie-update, hadden we wat extra tijd nodig om bugs te verhelpen en voor ander extra werk. Na maart zullen er meer updates plaatsvinden.

    Ook kan iedereen die een uitbreidingspas koopt, een nieuwe Blade en een nieuwe missie verwachten, en uitkijken naar nieuwe content in de gevechten. Zodra het schema voor het vrijgeven van deze informatie duidelijk is, zullen we jullie via productienotities verder op de hoogte stellen.

    Dan wil ik jullie nu hartelijk danken voor jullie aanhoudende steun voor Xenoblade Chronicles 2!

    Bedankt, meneer Takahashi!

    Wil je graag meer weten? Kijk dan op de officiële website van Xenoblade Chronicles 2, de Facebook-pagina van Nintendo Switch of onze Twitter-account! Je kunt ook meer te weten komen over de productie van de ontwikkelaars.

    Xenoblade Chronicles 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo Switch. De Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition* en Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition zijn ook verkrijgbaar.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.