Update uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek - er komen nieuwe amiibo, levels en wapens aan!


12-02-2018

Opgelet, Inklings! Het is weer tijd voor een update van ons toegewijde team onderzoekers van het Laboratorium voor Inktvisonderzoek.

Ze doen voortdurend spannende nieuwe vondsten over Splatoon 2 op de Nintendo Switch, dus als je op de hoogte wilt blijven van al hun fascinerende ontdekkingen, vergeet dan niet om onze Twitter-account en de officiële Facebook-pagina van Splatoon in de gaten te houden!

Tentacool-amiibo in het vizier!

Later dit jaar kun je nieuwe amiibo in je hebberige tentakels krijgen van Lorelei en Mariana, het dynamische duo dat momenteel de Inkling-hitlijsten domineert. Tenminste... wanneer ze het niet te druk hebben met het presenteren van het nieuws, of het laatste Splatfest moeten promoten.

Abonneer je op op
YouTube

De amiibo van Lorelei en Mariana hebben een realistische, inktvisachtige textuur, en natuurlijk hun befaamde golvende haardossen! Onze onderzoekers zijn nog op zoek naar alle details. We melden het meteen als ze meer info hebben.

Er komen nieuwe levels aan!

Het Planktonstadion is een gloednieuw level, waarin je in een basketbalstadion vecht. Het is uitgerust met de laatste snufjes, inclusief een enorme monitor boven het veld, een vip-gedeelte en een souvenirwinkel!

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

+6

Er staat aan beide zijden van het veld een basket, en of je nou Grondoorlog speelt of betrokken bent in een fel profgevecht, het is een groot strategisch voordeel om deze baskets onder controle te hebben. Het Planktonstadion komt binnenkort naar Splatoon 2, en er komen nog meer levels aan. We houden je op de hoogte!

Meer wapens!

Omdat de nieuwe Quadhoppers (hier in de zwarte uitvoering) samen vier lopen hebben, kun je wel vier keer achter elkaar rollen, en zelfs schieten tijdens het rollen! Je kunt ze binnenkort uitproberen in Splatoon 2.

Preview Image
Preview Image
Preview Image

Dit is maar één voorbeeld van de lange lijst nieuwe wapens die regelmatig worden toegevoegd! Ga jij nog steeds de strijd aan met je oude vertrouwde Superspetter? Vergeet niet om af en toe langs te gaan bij Krabbert in de Armada om bijgepraat te worden over de nieuwste snufjes.

Splatoon 2 is beschikbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.