• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Rij, duik en vlieg met het nieuwe Nintendo Labo-voertuigenpakket voor de Nintendo Switch


    27-07-2018

    27 juli 2018 – Riemen vast voor een gloednieuw avontuur terwijl je een auto, duikboot en vliegtuig bestuurt met het Nintendo Labo: voertuigenpakket voor de Nintendo Switch. Het pakket is vanaf 14 september verkrijgbaar.

    Dit splinternieuwe Nintendo Labo-pakket bevat materiaal om diverse kartonnen creaties te maken die Toy-Con heten. Je kunt een auto, duikboot, vliegtuig, pedaal, twee sleutels en meer bouwen. Steek een van je zelfgemaakte sleutels in een van de voertuigen en beleef te gekke games en activiteiten. Je kunt tijdens je avontuur makkelijk van voertuig wisselen. Je hoeft alleen maar je sleutel in een ander voertuig te steken om van vliegtuigpiloot in een kapitein van een duikboot te veranderen.

    H2x1_Labo_ToyCon3_nlNL.jpg

    “Het is ons doel om een lach te toveren op de gezichten van iedereen die in aanraking komt met Nintendo”, aldus Stephan Bole, COO/President van Nintendo of Europe. “We hopen dat het nieuwe Nintendo Labo: voertuigenpakket, waarmee spelers drie verschillende voertuigen kunnen bouwen en er samen mee kunnen spelen, nieuwe spelers in aanraking brengt met de unieke combinatie van bouwen, spelen en ontdekken.”

    Sinds de release in april heeft Nintendo Labo vele creatieve geesten geïnspireerd door de middelen en technologie te leveren waarmee mensen leuke DIY-creaties kunnen maken, games kunnen spelen met hun creaties, en kunnen ontdekken hoe de technologie van de Nintendo Switch ideeën tot leven kan wekken.* Het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt gezinnen en vrienden nog meer mogelijkheden om samen te bouwen, spelen en ontdekken, terwijl ze over de racebaan scheuren, tegen auto’s met verlengbare armen strijden en een mysterieuze wereld ontdekken.

    Elk voertuig heeft zijn eigen besturing en bewegingen en met de tweede sleutel kunnen spelers zelfs een copiloot mee op reis nemen. Interacties met de Toy-Con-creaties in de echte wereld hebben een direct effect op de in-game acties, zodat spelers een unieke ervaring beleven. Zo kun je bijvoorbeeld aan het koord van de auto trekken om een wheelie te maken, of op de knop van de duikboot drukken om een enterhaak af te vuren, en meer.

    Zoals met elk Nintendo Labo-pakket, bevat het Nintendo Labo: voertuigenpakket unieke Nintendo Switch-software die is ontworpen om naadloos met het inbegrepen Toy-Con-bouwmateriaal samen te werken. Spelers kunnen plezier beleven door Toy-Con-creaties te bouwen, er leuke games mee te spelen, te ontdekken hoe ze werken en zelfs nieuwe manieren om te spelen uit te vinden. Alle materialen die je nodig hebt om een creatie te voltooien zijn inbegrepen. Je hebt geen lijm, tape, of schaar nodig.

    De mogelijkheden van het Nintendo Labo: voertuigenpakket kunnen in de Toy-Con-werkplaats zelfs worden uitgebreid. Dit intuïtieve en interactieve programmeerinstrument is bij elk Nintendo Labo-pakket inbegrepen en bevat een eenvoudige, visuele interface en handige tutorials die zijn ontworpen voor spelers van alle leeftijden. De Toy-Con-werkplaats spoort spelers aan om te experimenteren met hun zelfgebouwde Toy-Con-creaties. Ook kunnen ze hun eigen unieke ontwerpen maken met huishoudartikelen als kartonnen bekertjes, stickers en lint. Deze stand gebruikt simpele technologieën, waardoor spelers eenvoudige in- en uitvoergegevens kunnen toepassen om hun eigen manier van spelen uit te vinden. Gebruik de Joy-Con om gitaargeluiden na te bootsen, laat de Joy-Con trillen door op knoppen te drukken of maak explosiegeluiden door ze te schudden. Met de Toy-Con-werkplaats zijn de mogelijkheden van Nintendo Labo bijna eindeloos. Spelers van alle leeftijden kunnen urenlang uitvinden, knutselen, bouwen, spelen en plezier beleven.

    Houd de Nintendo Labo-website in de gaten voor meer informatie over het Nintendo Labo: voertuigenpakket.

    Als je direct wilt bouwen, spelen en ontdekken, bekijk dan het Nintendo Labo: mixpakket en het Nintendo Labo: robotpakket, want die zijn al verkrijgbaar. Vergeet daarnaast niet dat je je inzendingen voor de Nintendo Labo Creators Contest tot 7 september kunt insturen. Je maakt daarbij zelfs kans op een heel speciaal Nintendo Switch-systeem.

    Ga naar https://www.youtube.com/NintendoBelgie om je te abonneren op ons officiële YouTube-kanaal.

    *Je hebt een Nintendo Switch-systeem nodig (apart verkrijgbaar).