• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuws uit het Laboratorium voor Inktvisonderzoek – Splatoon 2: Octo Expansion, Europees kampioenschap, rang X en meer!


    16-03-2018

    Inklings, hebben jullie de nieuwste Nintendo Direct-presentatie gezien? Daarin was een heleboel nieuwe informatie te zien over Splatoon 2 voor de Nintendo Switch, waaronder Splatoon 2: Octo Expansion: een splinternieuwe singleplayerstand die deze zomer als betaalde downloadbare content wordt uitgebracht! Bovendien komen er meer levels en uitrustingen, een groot Europees toernooi en... rang X? Toe maar!

    Splatoon 2: Octo Expansion

    Onze onderzoekers hebben onlangs iets ontdekt wat Splatoon 2: Octo Expansion wordt genoemd. In deze omvangrijke singleplayerstand speel je als agent 8, een splinternieuw personage dat eruitziet als een Octoling, terwijl je je een weg baant door 80 mysterieuze ondergrondse testfaciliteiten in een wanhopige strijd om het oppervlak van Inkopolis te bereiken!

    Als je uit deze doolhofachtige dieptes weet te ontsnappen, kun je meedoen aan multiplayer-gevechten als een Octoling. (Wacht, hebben we dan ook een Laboratorium voor Octopusonderzoek nodig…?)

    Deze nieuwe spelstand is beschikbaar in de zomer. Binnenkort meer informatie! O, trouwens... Als je Splatoon 2: Octo Expansion nu koopt in de Nintendo eShop op je systeem of via deze website**, ontvang je direct uitrusting met een Octo-thema voor gebruik in gevechten.

    H2x1_NSwitch_Splatoon2_EURChampionship.jpg

    Europees Splatoon-kampioenschap

    Tijdens het Europese Splatoon-kampioenschap op Polymanga in Zwitserland op 31 maart, spetteren de beste Splatoon 2-teams van Europa elkaar overhoop voor de overwinning! We live-streamen de halve finale en de finale, evenals een speciaal concert van Tentacool op YouTube.

    Zorg dat je @NintendoEurope en @NintendoBE_NL volgt op Twitter voor het laatste nieuws in de aanloop naar de grote dag!

    Versie 3.0 duikt binnenkort op!

    Deze grootse update komt naar Splatoon 2 in april en voegt de onderstaande verse dingen toe!

    Kun jij rang X bereiken?

    Gehaaide spelers kunnen binnenkort laten zien hoe goed ze zijn met rang X, een nieuwe rang voor echte kanjers die nog hoger is dan S+! Slechts de beste 1% van spelers komt in aanmerking voor deze prestigieuze positie.

    RankX_EN.jpg

    Die spelers zullen strijden om X-kracht in plaats van de gebruikelijke rangbalk. Een keer per maand worden de 500 spelers met de meeste X-kracht in elk van de vier profgevechtstanden bekendgemaakt op SplatNet 2. Ben jij daar misschien één van?

    Meer levels, meer uitrustingen, meer plezier!

    De populaire levels Grondelgroeve en Kamp Karper keren binnenkort terug in Splatoon 2, evenals een compleet nieuw level: Waterwonderland. Men zegt dat dit dé plek is waar de allerhipste Inklings hun liefjes mee naartoe nemen.

    Ook worden er meer dan 100 stukken uitrusting toegevoegd, dus de nieuwe looks zijn er net op tijd voor de lente! Overigens worden er maandelijks grote partijen nieuwe levels en wapens toegevoegd.

    Heb je dat allemaal kunnen volgen? De wereld van Splatoon 2 blijft zich ontwikkelen, dus zorg dat je niks mist! Doe mee met de Splatoon-community op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, of volg ons op Twitter en @NintendoBE_NL.

    Splatoon 2 is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

    *Opmerking: als je de Splatoon 2: Octo Expansion koopt, wordt de volledige aankoopprijs direct in rekening gebracht. Je kunt de game pas spelen wanneer deze wordt uitgebracht in de zomer van 2018.

    **Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.