• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo Direct bespreekt allerlei nieuwe games voor de Nintendo Switch en de diverse Nintendo 3DS-systemen


  08-03-2018

  Abonneer je op op
  YouTube

  8 maart 2018 - Tijdens de meest recente Nintendo Direct heeft Nintendo aangekondigd dat de Super Smash Bros.-serie dit jaar naar de Nintendo Switch wordt uitgebracht. In de video zijn ook meer dan tien nieuwe games voor zowel de Nintendo Switch als de verschillende Nintendo 3DS-systemen te zien, met veel games van onafhankelijke ontwikkelaars zoals SQUARE ENIX, Capcom, Grasshopper Manufacture, From Software en Ubisoft.

  De Super Smash Bros.-serie komt in 2018 naar de Nintendo Switch. In de teaservideo waren bekende gezichten te zien, zoals Mario, Link en de Inklings uit de Splatoon-serie.

  Abonneer je op op
  YouTube

  In de presentatie is de Splatoon 2: Octo Expansion aangekondigd, een gloednieuwe singleplayerstand voor Splatoon 2 die deze zomer wordt uitgebracht. Daarnaast zijn er diverse andere releases voor de Nintendo Switch onthuld, waaronder Captain Toad: Treasure Tracker, Sushi Striker: The Way of Sushido, Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy, ŌKAMI™ HD, South Park™: The Fractured But Whole™, UNDERTALE en Little Nightmares™ Complete Edition.

  Ben jij de trotse eigenaar van een Nintendo 3DS? In dat geval kun je je alvast verheugen op een nieuwe versie van Captain Toad: Treasure Tracker. Ook WarioWare Gold, Luigi's Mansion, Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey en Dillon’s Dead-Heat Breakers komen eraan voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

  Ook was er nieuws over eerder aangekondigde games zoals Mario Tennis Aces, Hyrule Warriors: Definitive Edition, Detective Pikachu, OCTOPATH TRAVELER, Kirby Star Allies, Dark Souls™: Remastered en Travis Strikes Again: No More Heroes.

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Nintendo door ons te volgen op Twitter, YouTube of Instagram. Je kunt ook een blik werpen op onze Facebook-pagina voor de Nintendo Switch en Facebook-pagina voor de Nintendo 3DS.