• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Lente-actie


    22-03-2018

    H2x1_SpringIntoAction_NL.jpg

    In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Het is lente! Om dat te vieren bieden we in het kader van onze Lente-actie meer dan 140 actiegames voor de Nintendo Switch, de diverse Nintendo 3DS-systemen en de Wii U met korting aan. Je kunt deze games via de Nintendo eShop op je systeem kopen of zelfs via deze website!

    Bekijk hieronder de meest interessante aanbiedingen en ga naar de Nintendo eShop op je systeem om de complete lijst met aangeboden games te bekijken voordat de aanbieding eindigt op 5 april.

    Nintendo Switch

    Meer aanbiedingen bekijken

    Nintendo 3DS-systemen

    Wii U

    My Nintendo

    SQ_MyNintendo_Logo.jpg

    Als je gouden punten hebt gespaard met het beloningsprogramma van My Nintendo, zijn deze aanbiedingen in de Nintendo eShop de perfecte gelegenheid om ze in te ruilen voor een paar geweldige games voor de Nintendo Switch. Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

    Kom meer te weten

    Kom snel terug!

    SQ_Nintendo_eShop.jpg

    In de Nintendo eShop vind je regelmatig aanbiedingen, gratis** demo's en nieuwe games. Kijk regelmatig naar het wekelijkse downloadnieuws op deze website om op de hoogte te blijven!

    Nintendo-account

    Om games via de officiële Nintendo of Europe-website aan te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren!

    *Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.